Milica Kemez otkrila šta ju je iznerviralo na svadbi! Borina rođaka joj je digla živac: To mi je baš zasmetalo

25.05.2024

21:34

0

Otkrila detalje

Milica Kemez otkrila šta ju je iznerviralo na svadbi! Borina rođaka joj je digla živac: To mi je baš zasmetalo
Bora Santana i Milica Kemez - Copyright M.M./ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana nedavno su se, posle dugog najavljivanja, venčali i napravili veliko svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu.

Sada kada su joj se utisci slegli, Milica je priznala da joj je bilo prelepo tog dana, ali da ima jedna stvar koja ju je iznervirala.

ATAImages/ A.A.
Bora Santana i Milica Kemez

- Ima dosta dogodovština koje ću pamtiti i prepričavati, ali bih izdvojila jedan koji me iznervirao, da tako kažem. Jedna starija gospođa iz Borine familije je uhvatila bidermajer i to mi nekako nije bilo pravo! Žena je inače udata, i to mi je zasmetalo, ali je ona želela da napravi foru! Zato sam ja posle bacala opet bidermajer i tada ga je uhvatila moja drugarica - rekla je Milica, pa dodala:

- Imala sam tremu na venčanju, ali sam se izborila. Jedino što sma tražila da mi ne pevaju onu pesmu "Izađi, mala" u trenutku dok svi čekaju mladu. Ježim se od toga i to se naravno nije desilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bora Santana i Milica Kemez

Kako Borina majka nije, nažalost, među živima, Milica nema svekrvu, ali tu je njegova maćeha, za koju ima reči hvale.

- Borina majka nije živa, on ima maćehu i žena je jako divna. Mene obožava, stalno mi poklanja neke stvari, kupuje čipkan veš, hvali. Baš imamo super odnos. Pamtim njenu rečenicu: "Prvi put kad te vidi da možeš nešto sama, tu si zavšila karijeru" - rekla je Milica i nasmejala sve u "Magazinu In".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike