Kuma Milice Kemez mladencima poklonila 10.000 evra: Bora Santana razotkrio misterioznu devojku

09.05.2024

22:35

0

Autor: M. J.

Bila je među najveselijima

Kuma Milice Kemez mladencima poklonila 10.000 evra: Bora Santana razotkrio misterioznu devojku
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana nedavno su se venčali, a za tu priliku organizovali su veliko svadbeno veselje na koje su pozvali veliki broj prijatelja.

Ipak, mlada je za kumu odabrala devojku koja nije deo javne scene, ali je svima privukla pažnju na venčanju. Naime, ona se pojavila u uskoj crvenoj haljini, a sve vreme je muzičare kitila novčanicama, a dok je Milica bacala bidermajer bacala je novac i među zvanice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bora Santana i Milica Kemez

Kako dalje prenose mediji, Miličina kuma se na društvenim mrežama često hvali luksuznim načinom života, koji podrazumeva česta putovanja, kao i boravak na skupim lokacijama. Najviše pažnje privukla je zbog Borine izjave da im je kao svadbeni poklon dala u kešu 10.000 evra, prenosi SrbijaDanas.

- Muzika jeste moj život, a kolege sa estrade su došle iz srca i ispoštovali suprugu i mene. Nisam mogao ni da pretpostavim koliko su mi veliki prijatelji. Takođe moja familija, prijatelji, ma svi dobri ljudi koji su bili. Zahvaljujem se Slađi Alegro, Jani Todorović, Bađiju, Zorani Mićanović, Borku Radivojeviću, Milici Jokić...- počeo je izlaganje novopečeni mladoženja za Kurir, pa dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Bora Santana i Milica Kemez

- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike