Poznati se sjatili na svadbu Bore Santane i Milice Kemez: Rijaliti zvezde, pevači, voditelji, on došao sa štosom para! (FOTO)

07.05.2024

19:15

0

Pozvali su nekoliko stotina gostiju

Poznati se sjatili na svadbu Bore Santane i Milice Kemez: Rijaliti zvezde, pevači, voditelji, on došao sa štosom para! (FOTO)
Svadba Bore Santane i Milice Kemez - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana, poznate rijaliti zvezde, posle dugo najavljivanja napokon su se danas venčali.

Oni su organizovali svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, a brojne zvanice stigle su da zajedno proslave sa njima.

Od pevača, preko voditelja do rijaliti učesnika, nema ko se nije pojavio na ovoj svadbi, koja će sigurno trajati do dugo u noć.

Među gostima su se našli Tijana Ajfon, Zoran Pejić Peja, koji je držao mikrofon, pa će verovatno voditi program, Edis Fetić, Jovana Tipšin, Anastasija Buđić, Anja Todorović, Stefan Šebez, Osman Karić sa suprugom, što je i slučaj sa pevačem Samo Bobom, Jelena Pešić i Mladen Vuletić, Milan Petković, Saško Nikolić, Sandra Rešić, Stefan Karić sa devojkom i mnogi drugi.

Veliku pažnju je privukao i Taki Marinković, koji se pohvalio okupljenima da je poneo topku novčanica, koje će očigledno dati na muziku.

Milica i Bora su, inače, iznenadili sve svojim izgledom, venčanicom i odelom, a potrudili su se da sve oči danas budu uprte u njih, kako i dolikuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike