Milica Kemez i Bora Santana izgovorili "da" pred Bogom: Nema ništa bez crkvenog venčanja (FOTO)

12.05.2024

16:37

0

Na nedavnom svadbenom veselju je bilo i suza

Milica Kemez i Bora Santana izgovorili "da" pred Bogom: Nema ništa bez crkvenog venčanja (FOTO)
Milica Kemez, Bora Santana - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Kemez i Bora Santana venčali su se u crkvi i to nekoliko dana posle svadbenog veselja.

Naime, bivši rijalti učesnici, a sada voditelji, zavetovali su se na večnu ljubav pred Gospodom u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Beogradu.

Bora je otkrio da su odabrali baš današnji praznik posvećen Svetom Vasiliju Ostroškom.

- Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se ja krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da blagoslov od crkve, što je nama najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin, da našu ljubav krunišemo i pred Bogom - ispričao je Bora, a nadovezala se Milica.

- Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga - rekla je Kmezova, dotakavši se i nedavno održanog svadbenog veselja.

- Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme - izjavila je Kemezova pred crkveno venčanje za Pink.

Podsetimo, par je ljubav započeo u rijalitiju "Zadruga". Posle brojnih trzavica, ljubav je pobedila, a na njihovoj svadbi bilo je dosta poznatih zvanica i dobre atmosfere. Tada je održano i građansko venčanje na kom je Milica uz svoje prezime dodala i Borino - Marinković.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike