Majka Ane Ćurčić u suzama o Zvezdanu, tvrdi da je maltretirao njenu ćerku: Ulazim u stan, a on drži kaiš u rukama! Imala je svuda modrice

22.01.2024

12:05

0

Tvrdi da mnogo toga nije znala što se dešava njenoj ćerki

Majka Ane Ćurčić u suzama o Zvezdanu, tvrdi da je maltretirao njenu ćerku: Ulazim u stan, a on drži kaiš u rukama! Imala je svuda modrice
Ana Ćurčić sa majkom Milom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Ćurčić je postala poznata javnosti kada je njen bivši emotivni partner Zvezdan Slavnić ušao u "Zadrugu", gde ju je prevario. 

Njena majka Mila Ćurčić otkrila je sada da je znala za neke probleme koje su imali njena ćerka i bivši zet, te da se veoma potresla kada je videla da Ana ima modrice na sebi. 

24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Ja nisam znala puno toga, ali sam za neke stvari znala. Na primer, pošto je ona došla kod mene sa decom, ja sam njoj videla modrice na nogama. Mislila sam, možda se nešto udarila. Drugi dan meni bude sumnjivo, kažem od čega su te modrice? Nikada nisam bila za da bude sa Zvezdanom jer sam znala da nije za nju, da ne može ništa da joj pruži. Verovatno je postojala velika ljubav u početku - počela je Mila, a onda progovorila i o rađanju svojih sumnji vezanih za nasilje:

- Nikad mi nije konkretno rekla ali ja sam videla po njoj da nikad ne mogu sa njom da obavim razgovor. Kad god odem kod nje, Zvezdan spava, ona loše izgleda. Nisam mogla da joj pomognem. Ona je meni govorila "Ma nije to ništa!"- ispričala je Mila na ivici suza.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić sa majkom Milom

Ona je otkrila i situaciju kada je zatekla Zvezdana sa kaišem u rukama.

- Jednom me je zvala u pola jedan noću, zamolila me da dođem, ima problem sa Zvezdanom. Ja sam otišla, on je držao kaiš u rukama, nešto su se svađali. Demonstrativno je obuo patike, izašao, vratio se i meni rekao: "Ne brinite se, ona je popila lekove, spavaće ona do ujutru" - ispričala je Mila.

(Hype)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike