Ana Ćurčić podnela 28 tužbi protiv Zvezdana Slavnića, ali i bivšeg cimera iz "Zadruge": Moj život nije cirkus da o njemu raspredaju!

12.09.2023

10:06

0

Bivša zadrugarka je rešila da više ne vodi javni život

Ana Ćurčić podnela 28 tužbi protiv Zvezdana Slavnića, ali i bivšeg cimera iz "Zadruge": Moj život nije cirkus da o njemu raspredaju!
Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Ćurčić je juče podnela čak 28 krivičnih tužbi protiv Zvezdana Slavnića, njenog bivšeg nevenčanog supruga, te Ivana Marinkovića, što je ranije najavljivala.

Kako se navodi, ona je to učinila jer ni mesecima nakon završetka šeste sezone "Zadruge", u kojoj je osvojila drugo mesto, njih dvojica ne prestaju da iznose laži o njoj u javnosti.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

- Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati - rekao je dobro obavešten izvor, a Ćurčićva je potvrdila ove informacije za domaće medije.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šoubiza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti - kaže Ana Ćurčić i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

- Svako ko u "Eliti" bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i delu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije deo javnog života, imam pravo na to da zahtevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to - kaže Ana za Informer i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike