"Nisam bila Zvezdanov saučesnik": Ana Ćurčić o pričama da je umešana u Slavnićeve radnje

11.12.2023

13:33

0

Autor: M. J.

I Zvezdan je ovo potvrdio

"Nisam bila Zvezdanov saučesnik": Ana Ćurčić o pričama da je umešana u Slavnićeve radnje
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića mesecima unazad intrigira javnost, pogotovo zbog njegove burne biografije. Poznato je da je deo svog života proveo i po zatvorskim ćelijama, a osuđivan je zbog ubistva i trgovine narkoticima. 

Za to vreme bio je u vezi sa Anom, a postojale su spekulacije da je ona bila njegov saučesnik. Osim što je to i sam Zvezdan demantovao, sada je i Ana oštro negirala. 

- Zvezdan je rekao da pogledate moj pasoš, gde je on bio, a gde ja - rekla je Ana na TV Hajp.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

 Podsetimo, Ana je nakon rijalitija pružila podršku Anđeli Đuričić, tadašnjoj Zvezdanovoj devojci, koja je Slavnića tužila za nasilje. 

- Anđeli sam pružila podršku kao žena ženi. Bila je svesna još u rijalitiju da ja nisam ništa lagala, ali joj to nije odgovaralo. Znala je da me je tukao, da me je maltretirao ali nije htela da kaže, radila je sve protiv mene. Ponašla se bezobrazno, drsko kao da je ona prevarena, a ne ja. Ona je doživela posle tri i po meseca isto. Ne znam šta se između njih dogodilo, ali pošto ga poznajem znam da joj je sigurno nešto uradio napolju. Mislim da se Anđela sada sveti Zvezdanu za ponašanje u rijalitiju - rekla je Ana tada u emisiji "Narod pita" i dodala da želi da Slavnića smesti u zatvor. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike