Rijaliti učesnica ponovo iznosi detalje afera sa pevačima, a njena sestra sad tvrdi da laže: "Nije bila sa Peđom Medenicom"

18.01.2024

17:52

0

Autor: M. J.

Sestre su kontradiktorne

Rijaliti učesnica ponovo iznosi detalje afera sa pevačima, a njena sestra sad tvrdi da laže: "Nije bila sa Peđom Medenicom"
Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Cvijanović tokom svog učešća u Eliti, više puta je govorila o aferama koje je imala sa pevačima MC Stojanom i Peđom Medenicom. Rijaliti učesnica je priče potom demantovala, a sada ih još jednom potvrdila. 

- Da li si očekivala da se udaš za Peđu Medenicu? - glasilo je pitanje.

- Nisam, nisam razmišljala o tome, razmišljala sam da mi je trenutno lepo i to je to, imala sam 21 godinu - rekla je Jovana.

- Jel ti sa njim bilo najlepše? - upitao je Milan.

- Jeste, bio je najpažljiviji, sto puta sam rekla da je najbolji čovek kog sam upoznala - rekla je Jovana.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Jovana, sa kim ti je bilo lepše sa Mc Stojanom ili Peđom? Ipak nama Peđa liči više na muškarčinu - glasilo je pitanje.

- Sa Peđom sam provela 3 godine, a sa Stojanom 3 i po meseca. Predaniji mi je bio Peđa, ali sa Stojanom sam planirala porodicu - rekla je Jovana.

- Koji je bio perverzniji? - upitao je Milan.

- Mc Stojan - rekla je Jovana.

- Čuo sam da si pričala da si tačno znala kada je Peđa bio sa ženom pre tebe - rekao je Milan.

- Prvi put kad smo razmenili brojeve, on me odvezao kući i zamerio mi je što mu nisam tri dana odgovarala na poruke. Čuli smo se non-stop, više smo imali emotivne i romantične poruke. To je jedino osoba koja me zvala Joco - rekla je Jovana.

ATA Images/A.A.
 

- Jeste li imali odnos u autu? - upitao je Milan.

- Peđa je jako romantičan, nismo. Poljupci u zoru, kupanje u moru, vino belo, svega je bilo - rekla je Jovana, te dodala:

- Mc Stojanov omiljeni pevač je Oliver Dragojević, ali on je veliki narcis, ide na botoks na četiri dana, a kod frizera na dva dana, odnose smo imali uz njegove pesme - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Izgleda da se i njena sestra Ivana uplela u laži, te je nakon potvrde sestrinih reči, sada ipak istakla da je sve laž. 

- S obzirom da sam želela da zaštitim sestru i pokrijem je u njenoj manipulaciji da jeste imala aferu sa Peđom, a to je zapravo neistina. Ne želim da bilo koga ugrožavam tako što štitim nju i demantovala bih to da je Jovana ikada imala ista sa Peđom. Istina je samo jedna i tvrdim da je Jovana izmanipulisala stvari kako bi sva pažnja bila usmerena ka njoj. Ovim putem bih se izvinila porodici Medenica - rekla je Jovanina sestra za Blic

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike