Oglasila se sestra zadrugarke koja tvrdi da je imala aferu sa Peđom Medenicom: Čula se sa pevačem nakon skandala, evo šta joj je rekao!

17.01.2024

19:23

0

Autor: M. J.

Potvrdila je Jovaninu priču

Oglasila se sestra zadrugarke koja tvrdi da je imala aferu sa Peđom Medenicom: Čula se sa pevačem nakon skandala, evo šta joj je rekao!
Peđa Medenica i Jovana Cvijanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Cvijanović nedavno je u Eliti priznala da je pre više godina bila bliska sa pevačem Peđom Medenicom, iako je on uveliko bio oženjen. Ovog puta oglasila se njena sestra Ivana, te priznala da Jovana govori istinu. 

- Jovana govori istinu, prvi živi svedok sam ja. Na veliku njenu štetu, ona je tu istinu iznela u javnost. Zašto bi neko sebe stavljao u problem i čoveka i njegovu porodicu, lagavši. To nema apsolutno nikakvu poentu. Sve što je rekla, to je apsolutna istina. Peđa i Jovana su se upoznali na njegovom nastupu, to je bio njihov prvi kontakt. Peđa joj je rekao da skoro nije video lepšu devojku od nje. Kasnije smo mi sele kod njega za sto, i to druženje se produžilo - priča Ivana. 

ATAImages/ A.A.
 

Takođe, Ivana je rekla i da se čula sa Medenicom posle skandala, te da joj je on kratko odgovorio. 

- Peđi sam pustila poruku podrške kada se sve ovo desilo. Podršku u smislu da se potrudi da ovo ništa ne poljuja njegov odnos sa suprugom. To mi je najvažnije. Stvari koje su se dogodile nisu ispravne. Na kraju mi je odgovorio na poruku i napisao: "Sve je u redu" - zaključuje Ivana za "Blic".

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Jovana se više puta našla u sitacijama gde je negirala reči koje joj se pripisuju. Tako ju je nedavno napao Marko Đedović, kada je demantovala da je ikada rekla da ima pevačeve eksplicitne slike. 

- Jesi, meni si rekla kad sam ti rekao da će sve da negira, rekla si mi: "Ne može, objaviću ja fotke" i kada sam te pitao da li su gole, rekla si da...Kada je Nemanja ono sve ispričao, ona je negirala, sr**a i onda je došla kod mene, tamo kod kreveta, rekla mi je: "Trebala sam sve da priznam", ja kažem: "Što nisi?", ona kaže: "Pa ne znam" i pitam je da li je bila, ona kaže: "Pa jesam". Ona mi je rekla da je od 2019. godine bila sa njim. Rekla mi je da cela Loznica to zna, da su bili zajedno, kad god su ti nastupi, oni su bili zajedno, 24 sata su se dopisivali. Voleli su se i ona se negde razočarala jer je on nije obavestio da mu je žena trudna, nego je videla na stomak na Instagramu. Prestali su da budu u vezi u tim trenucima kada je videla stomak, ali su ostali u korektnim odnosima - rekao je Đedović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike