Zadrugarka imala aferu s Peđom Medenicom? Priča se i da ju je ostavio kad mu je žena ostala trudna: Trese se „Elita" od rasprave! (VIDEO)

09.01.2024

13:00

0

Autor: M. G.

Sve je navodno trajalo oko godinu dana

Zadrugarka imala aferu s Peđom Medenicom? Priča se i da ju je ostavio kad mu je žena ostala trudna: Trese se „Elita" od rasprave! (VIDEO)
Jovana Cvijanović - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Tokom sinoćnog „Pretresa nedelje" u „Zadruzi 7 Eliti" sve se orilo od tvrdnji da je Jovana Cvijanović imala aferu sa Peđom Medenicom. Nemanja Gačić izneo je brojne detalje njihovog odnosa za crnim stolom rijaliti kuće, napominjući kako mu je ona sama to ispričala, zbog čega je njoj tek pala klapna.

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre MC Stojana i da je on njoj obećao pesmu; ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - ispričao je Gačić, a Jovana onda sve to oštro negirala.

Peđa Medenica, ATAImages/ A.A.
 

- Ne poznajem njegovu ženu. Bila sam gde je ona bila i upoznala sam je. Predstavila sam se kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina. On je mene vado iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, satima smo se kuckali (dopisivali). Boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala - objašnjavala je ona, što vas sve čeka i detaljnije u videu koji sledi.

Podsetimo, Cvijanovićeva je nešto ranije ispričala kako je bila intimna s MC Stojanom.

Kako je, prema tadašnjim navodima, on iz njenog života „nestao preko noći" i blokirao je na svim mrežama, tonu prljavog veša je onda iznela u javnost. Nedavno, pak, priznala je da i dalje gaji osećanja prema njemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike