Jovana Cvijanović tvrdi da joj je Peđa Medenica bio podrška nakon raskida: Upoznala sam njegovu suprugu

10.01.2024

18:10

0

Autor: J. M.

Ističe da joj je mnogo pomogao

Jovana Cvijanović tvrdi da joj je Peđa Medenica bio podrška nakon raskida: Upoznala sam njegovu suprugu
Peđa Medenica - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti učesnik Nemanja Gačić izneo je da mu je cimerka Jovana Cvijanović priznala da je svojevremeno bila u vezi sa folkerom Peđom Medenicom, što je ona kasnije demantovala. 

Sada je objasnila na šta se svodilo njihovo druženje, te dodala da joj je pevač bio velika podrška nakon raskida.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Peđa i ja smo prijatelji, znamo se šest godina, on je pevao kod mog strica u klubu u Tršiću, on i ja se poštujemo i družimo. On je sa suprugom 17 godina i svi znaju da je on porodičan čovek i nije u fazonu da bude u vezi sa strane. Ja sam prolazila kroz fazu nakon raskida od tri i po godine, a Peđa i ja smo se družili dve godine tada, on je bio tu za mene. Upoznala sam njegovu suprugu, ne družim se sa njom, ali sa njim se družim. Vidimo se, popričamo i pomogao mi je mnogo. Ja mnogo volim njegovu pesmu "Dođeš mi u san" - rekla je Jovana, pa se osvrnula na emotivni status:

- Najbolja sam sama i to mi je cilj. Ja sam uvek okružena dragim ljudima. Moram da kažem da sam se ugojila i hvala ti za ono što si rekla da dobro izgledam - završila je Jovana svoje izlaganje.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Gačić je izneo da mu je Jovana rekla da je Peđa zbog nje nameravao da ostavi suprugu.

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre MC Stojana i da je on njoj obećao pesmu; ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - ispričao je Gačić, a Jovana onda sve to oštro negirala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike