Zadrugarka ne prestaje da priča o aferi sa Peđom Medenicom, a evo kako izgleda njegova supruga: Imaju dvoje dece

16.01.2024

13:04

0

On se nije oglašavao o aferi koja mu se pripisuje

Zadrugarka ne prestaje da priča o aferi sa Peđom Medenicom, a evo kako izgleda njegova supruga: Imaju dvoje dece
Peđa Medenica i Jovana Cvijanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Cvijanović, učesnica Elite, prvo je negirala da je pričala svojim cimerima o aferi sa pevačem Peđom Medenicom, da bi potom ispričala kako su ipak bili intimni.

- Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - započela je, pa nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Cvijanović

- Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non-stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos - rekla je Jovana.

Peđa je, inače, već dugo oženjen i sa suprugom ima dvoje dece. O aferi koja mu se pripisuje se nije oglašavao, a kako njegova supruga izgleda pogledajte u galeriji.

Inače, Jovana je prvo u "Eliti" tvrdila da su se Peđa i ona samo družili, pa ju je Nemanja Gačić raskrinkao, a onda je otkriveno da je rekla da ima Peđine eksplicitne fotografije, na šta je ona prvo rekla da to nije tačno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike