„Ona je govedo jedno žensko koje sve veruje onom skraćenom balvanu!" Marija Kulić žestoko isprozivala i ćerku i Lazara Čolića Zolu

10.01.2024

11:59

0

Autor: M. G.

Još uvek je pod utiskom sumnji naslednice da je ostala u drugom stanju

„Ona je govedo jedno žensko koje sve veruje onom skraćenom balvanu!" Marija Kulić žestoko isprozivala i ćerku i Lazara Čolića Zolu
Marija Kulić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Marija Kulić, otkako je saznala za sumnje ćerke Miljane da je ponovo u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, gotovo da kupti od besa.

- Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona, govedo jedno žensko, sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti - govorila je za jedne medije ona, pa nastavila:

„A ja još njoj poverovala..."

- Još joj ja kažem, ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo neću ni sa kim da se mirim posle svega što su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s*ksualne odnose ni slučajno, jer Željko dogodine kreće u predškolsko. Nema šanse - prisećala se ona.

Međutim, ni tu se nije zaustavila.

- I ja joj poverujem. Jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I, eto, njeno obećanje, ludom radovanje - kazala je bila Kulićka.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili su pobegli iz „Zadruge 7 Elite". Ona se, pak, vratila u šou, dok je on „zaradio" diskvalifikaciju i trenutno se nalazi u Beču, gde se i provodi.

- Diskvalifikovao se. Trebalo je da odemo da pregovaramo za apartman ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene - prepričala je bila Miksi po povratku u Belu kuću „Zadruge".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike