„Volela bih da mi dete bude uspomena na njega..." Miljana Kulić i zaplakala zbog Zole, a evo ko je onda na Božić napustio „Elitu"! (VIDEO)

08.01.2024

10:15

0

Autor: M. G.

Nišlijka je sigurna da je u drugom stanju i, kako tvrdi, niko je neće naterati da abortira

„Volela bih da mi dete bude uspomena na njega..." Miljana Kulić i zaplakala zbog Zole, a evo ko je onda na Božić napustio „Elitu"! (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Miljana Kulić otvorila je dušu po pitanju Lazara Čolića Zole pa naglasila da će zadržati dete, ukoliko se ispostavi da je trudna kao što i sumnja da jeste. Zola joj je, kaže, bio najveća ljubav u životu i uprkos trudu da ga zaboravi, nije uspela u tome. 

Beba bi joj tako bila sećanje na njega, s kojim je provela svoju mladost. 

- Budio je najgore reakcije u meni, polivam ga do besvesti, sedi, trpi i ćuti, ode u zatvor (rijalitija), pa dođe pa se ponaša katastrofalno. Zna kako dišem i radi stvari koje bi me povređivale - počela je Miljana na pitanje o njihovom odnosu, pa nastavila:

- Smirila sam se ovde i šetala po imanju. Video je da ne može da izađe na kraj, hteo je da mu budem sredstvo za manipulaciju. Vidim da je u rijalitiju i ne nosi bubicu zbog alkohola, ja odem kod drveta da radim zadatak, ponizim se zbog njega, dobijem piva. Kažem mu da moramo u svakom lajvu da budemo, bila sam u odnosu ta koja je morala da vuče. Rekao mi je da moramo da pokidamo „Elitoviziju" i da ćemo onda tražiti razgovor. Na to nisam pristala. Bio je idealan prema meni, rekao mi da skinem bubicu, ali ja nisam više mogla da se vučem po krevetu. 

- To nije ljubav, Miljana - pokomentarisao je voditelj Darko Tanasijević. 

Miljana Kulić, Printscreen Zadruga Official
 

- Pa i nije, u pravu si. Pokušavao je mene da diskvalifikuje, sva sreća pa sam sela sama sa sobom i razmislila. Ukoliko se ispostavi da sam trudna, cilj mi je bio da tražim apartman. On me je ubedio da, zbog našeg boljeg sutra, da mora da ode da uradi neke stvairi za nas. Darko, ako je on spreman da ženi koja je samohrana majka, da ženi koju pi*kara, je*e joj sve, praznik mi nije čestitao... Zna da sam jedva preživela i ako je on u stanju da zarad nekog višeg cilja nekome pravi dete, šta onda govori to o njemu. Sebi sam rekla da je i Aniti to radio, pa i onu Inu iz Beča. Šta ja da mislim o tom čoveku onda? - pitala se ona, što vas i detaljnije čeka u videu koji sledi. 

Kulićeva se, inače, ponesena emocijama i rasplakala tokom razgovora s Darkom, ali nije prestajala da govori. 

„Mladost mi je prošla s njim!"

Miljana Kulić, Printscreen Zadruga Official
 

- Ti znaš da sam ja prestala da se kockam, to je bio naš porok. Mislila sam da se promenio. Promenio je neke stvari. Hteli smo te stvari, radili smo na tome. Bila sam na Ostrogu, ispovedala sam se. Svaka kiretaža mi je jako teško pala. Znam da će se svi pobuniti, kako drugo dete bez oca... On je bio najveća ljubav u mom životu, mladost mi je prošla sa njim. Htela sam da ga zaboravim, nisam uspela. Volela bih da mi dete bude uspomena na njega - kazala je ona. 

- Zašto misliš da si trudna? - upitao je potom Tanasijević. 

- Kasni mi, Darko, već par dana, meni nikada ne kasni. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, ja to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispotavi da sam trudna - naglasila je ona, pa zatim dodala:

Miljana Kulić, Printscreen Zadruga Official
 

- Volela sam ga i volim i dalje i, jednostavno, to je tako. Bila sam sigurna u njega, ne mogu protiv sebe.

Marijana Špirić napustila je „Elitu" na Božić

Marijana Špirić, Printscreen Zadruga Official
 

Takmičarka Marijana Špirić, sa druge strane, na veliki praznik ispala je iz „igre". Kako je ispričala kada je stigla u studio, „ugasila se", pa joj i nije bilo druge. 

- Nešto se u meni desilo da sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me je nešto, nisam imala adekvatno društvo, sa Lejdi sam bila u svađi, ali da sam sa njom bila dobra mislim da bi drugačija priča bila. Ne volim da budem u fejk pričama koje me ne interesuju - objasnila je bila ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike