Marija Kulić ključa zbog Miljaninih sumnji da je trudna: Zolu i njemu slične bih ja obavezala na kastraciju!

09.01.2024

13:35

0

Autor: M. G.

Napominje da on zna da joj ćerka „psihički nije kako treba, ali je svakako koristi za rijaliti"

Marija Kulić ključa zbog Miljaninih sumnji da je trudna: Zolu i njemu slične bih ja obavezala na kastraciju!
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se pročulo za sumnje Miljane Kulić da je ponovo u drugom stanju sa sada bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom njena majka Marija, čini se, ne zna gde udara. Oglasivši se za jedne medije, ona je istakla kako Zola njenu ćerku „uporno koristi za rijaliti, iako zna kakva situacija vlada u njihovoj kući".

Njena naslednica, objašnjava dalje, nije psihički stabilno, a Lazar s kojim je godinama u turbulentnom odnosu, njoj svojim postupcima kao da samo želi i nanosi zlo.

Lazar Čolić Zola, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju - počela je oštro Kulićka, pa nastavila:

„Za monstrume zna se šta je!"

- Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i pitanje je da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i, pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je - poručila je ona.

Miljana i Marija Kulić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Zola je diskvalifikovan iz rijalitija i trenutno se provodi po Beču. Kulićeva se vratila u „Elitu", a ako se ispostavi da je zaista trudna, kaže da će zadržati dete.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike