Miljana Kulić gotovo sigurna da je u drugom stanju: I da hoću da odem na abortus, ne mogu! (VIDEO)

06.01.2024

10:25

0

Autor: M. G.

Lazara Čolića Zolu nazvala je i monstrumom, te naglasila kako joj ne bi bilo žao kada bi čula da je umro

Miljana Kulić gotovo sigurna da je u drugom stanju: I da hoću da odem na abortus, ne mogu! (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Tokom Igre istine u „Zadruzi 7 Eliti", Miljana Kulić izrazila je sumnju da je ostala u drugom stanju s Lazarom Čolićem Zolom, što je mnoge zgranulo. Par je, podsetimo, nedavno pobegao iz rijaliti kuće u Šimanovcima, a turbulentna Nišlijka sada se vratila i nastavila takmičenje bez, sad već, bivšeg dečka

Upitana kako se oseća otkako nije sa Zolom, kazala je kako je rasterećena, ali je i objasnila da bi zadržala bebu ukoliko se ispostavi da je i zaista trudna. 

Lazar Čolić Zola, Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV
 

- Od danas se osećam rasterećeno, jer sam sa idiotom opet gubila vreme. Hvala Bogu dao mi je pamet u glavu i nije mi dozvolio da odem. On me je navukao da skinem bubicu, šatro je kupovao mir koji je imao. Šan i Pablo su svedoci kako je pričao da želi svadbu, apartman, da radi sa mnom na bebi, jer želi da budem majka njegovog deteta. Ja to nisam želela zbog antidepresiva i lekova za spavanje. Svesno sam sve radila jer sam ga volela, bilo mi je drago jer nema moje mame... - pričala je Miljana, što vas i detaljnije čeka u snimku koji sledi. 

Ona se tu, svakako, nije i zaustavljala. 

„Moliću Boga da nisam trudna!"

- On je tražio i da dobijemo psa malog, ja sam rekla da je to budalaština. Krišom smo uzeli Beku i igrali se sa njom u vešeraju. Da se igraš sa nečijim emocijama možeš, ali da se igraš sa nečijim životom... Ja i da hoću da odem na abortus ne mogu. Dvoumila sam se da zarad ljubavi odem. Ja sam želela drugo dete sa njim, ali Bog mi je poslao signal da ne treba da idem. Pomislila sam da li ću opet staviti Zolu ispred deteta i odmah sam presekla. Moliću Boga da nisam trudna, ali na kiretažu ne bih otišla. On je odrastao bez oca i postoji mogućnost da bude isti kao svoj roditelj i da ne bi hteo da vidi dete. Sad da čujem da je umro ne bi mi bilo žao, suzu ne bih pustila jer je hteo da mi uništi život. Postoji mogućnost da sam sa monstrumom trudna - kazala je Kulićeva. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike