Sanjin Horvat se oglasio prvi put posle diskvalifikacije! Potkačio Milenu Kačavendu: Dajte ljudi, da sam zaljubljen, ona bi bila moja!

29.09.2023

17:10

0

Autor: M. G.

Naglašava da među njima, u stvari, nikakvih emocija nije bilo

Sanjin Horvat se oglasio prvi put posle diskvalifikacije! Potkačio Milenu Kačavendu: Dajte ljudi, da sam zaljubljen, ona bi bila moja!
Sanjin Horvat - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanjin Horvat samostalno je napustio rijaliti imanje i, zbog toga, diskvalifikovan je iz „Elite". Sada, prvi put posle ove drame, objasnio je kako je „shvatio da ovaj format u stvari uopšte nije za njega", te da se zbog toga bio odlučio na drastične mere.

- Video sam da rijaliti nije za mene. Zbog devojke Nataše sam rizikovao 100.000 evra. Neću da dozvolim da bilo kako naškodi mojoj vezi. Nema ništa sa Milenom Kačavendom. Odlučio sam da zbog ove moje veze pobegnem. Super smo, sve je u redu - naglasio je on za jedne medije, u jeku šuškanja kako je s izvesnom izabranicom raskinuo, te da „ima nečega između njega i bivše kume Ane Ćurčić".

„Da se razumemo..."

Sanjin Horvat, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Istina je da je mene Milena Kačavenda sačekala na aerodromu pre „Elite". Ona je prva govorila da će da me lupa po glavi ako pogledam drugu devojku u „Zadruzi", u smislu da će da me čuva da ne prevarim moju devojku Natašu - objašnjavao je, pa dodao:

- Da se odmah razumemo, nije bilo emocija između mene i nje. Milena ima 47 godina, a moja majka 53. Dajte ljudi. Njena drugarica mi je rekla da se Milena uvek druži sa momcima, više nego sa devojkama. Nije lepo od nje što svašta izvlači iz konteksta. Da sam zaljubljen u Milenu, ona bi bila moja - naglasio je Sanjin.

Podsetimo, po njegovom odlasku iz „Zadruge 7", voditeljka Dušica Jakovljević bila je saopštila kako gledaocima, tako i stanarima rijaliti kuće, da će televizija „Pink" podneti tužbu protiv Sanjina Horvata jer je samoinicijativno napustio Šimanovce, kao i da će morati da plati kaznu od 50.000 evra zbog toga.

Malo pre toga, Horvat je tokom poziva s majkom bio prilično razočaran što mu se devojka nije javila, pa je navodno bio odlučio da raskine sa njom. Ubrzo, počelo je da se nagađa kako je planuo zbog osećanja koja je počeo da gaji prema Kačavendi.  

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike