Ostavio devojku zbog Kačavende, sad želi da beži iz rijalitija: Zadrugar nije znao da ga snimaju kamere, sve priznao

21.09.2023

16:28

0

Dosta mu je svega, smatra da mu nema pomoći

Ostavio devojku zbog Kačavende, sad želi da beži iz rijalitija: Zadrugar nije znao da ga snimaju kamere, sve priznao
Sanjin Horvat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanjin Horvat, jedan od novih zadrugara, nedavno je preko video poziva raskinuo sa devojkom i to preko majke. Kako se nagađa, to je uradio zbog Milene Kačavende, a sad je priznao da želi da ode iz rijalitija.

Ne znajući da ga kamere snimaju, Sanjin je ispričao cimeru Luki Majčici da želi da ide napolje, te ga zamolio da mu pošalje stvari nakon što napusti rijaliti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanjin Horvat

- Boli me ku*ac za sve, sutra idem napolje! Preskačem preko, ne zanima me više ništa. Je*e mi se za sve, pokupiću sve svoje stvari i idem kući. Ne mogu da izdržim, zabiću nekome šaku u facu, kunem ti se u celu svoju familiju! Nema pomoći, gotov sam, ne mogu da verujem da ljudi to ne vide - rekao je on.

- Povrediću sam sebe, devojka me više ne zanima, ona je kod mene završila. Meni ovo ovde ne paše, tamo su mi četiri džaka, da znaš, ako bude trebalo da se iznese na kapiju. Sutra preskačem ujutru, ako se to ne desi imam još jednu opciju u podne, ali sigurno idem, samo dokumenta da uzmem - priznao je Horvat kroz šapat.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanjin Horvat

Podsetimo, među zadrugarima su se javile spekulacije da se Sanjinu dopada Milena Kačavaneda, sa kojom je postao nerazdvojan u rijalitiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike