Brat Milene Kačavende imao aferu s Anom Ćurčić! Zadrugarka razvezala jezik: Baš joj se posrećilo! (VIDEO)

28.09.2023

18:18

0

Autor: M. G.

Dan-danas je ovaj detalj iznervira

Brat Milene Kačavende imao aferu s Anom Ćurčić! Zadrugarka razvezala jezik: Baš joj se posrećilo! (VIDEO)
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen Zadruga Official

Milena Kačavenda priznala je za crnim stolom „Zadruge" da joj uopšte nije bilo pravo pošto je svojevremeno saznala da je njena nekadašnja kuma Ana Ćurčić „bila u kombinaciji" s njenim bratom. Kako je objasnila voditeljki koja joj je i postavila pitanje vezano za ovu temu, ona po njenom mišljenju i onda „nije bila žena s kojom bi on planirao budućnost". 

Ana Ćurčić, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

- Jesam, poludela sam, ja ne volim da se ljudi spajaju na takve načine, uslovno rečeno preko mene, to je neki osrednji krug prijatelja... U principu, iskreno, ne mogu da garantujem, ali mislim da ona ne bi nikada bila njegov izbor za danas-sutra i nešto dalje - kazala je Milena, pa dodala:

- On nije švrljao i vršljao, nema nikakve stege, odlično izgleda, mislim da je svestan sebe i da bi zasigurno birao ženu bez prošlosti.
 
- Ona mu je više bila prolazna avantura? - postavila je voditljka još jedno pitanje. 

- Apsolutno. Definitivno joj se posrećilo, on je poželjan muškarac. No, iskrena da budem toliko sam se puta go*ana najela i pogrešila, tako da ne znam u šta mogu da se zakunem osim u svoj mozak. Danas više ne mogu ništa da garantujem, ali se ispostavilo da sam bila glupa - odgovorila joj je Kačavenda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike