Milena Kačavenda otkrila svoje dijagnoze: Nemam šta da krijem, dan-danas to koristim da ne bih imala dramatične oscilacije u ponašanju!

15.09.2023

20:53

0

Autor: M. G.

Smatra da će njena ispovest i te kako biti od pomoći ženama koje prolaze kroz kakve teške životne faze

Milena Kačavenda otkrila svoje dijagnoze: Nemam šta da krijem, dan-danas to koristim da ne bih imala dramatične oscilacije u ponašanju!
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Čim se fotografija Milene Kačavende s izvesne terapije našla u javnosti, oko iste se podigla ogromna prašina. Navodno, Ana Ćurčić bila ju je dala svojim „lavicama", koje su se na poznatu kumu nacionale onda brzo obrušile.

Kačavenda, međutim, tvrdi da i nema šta da krije - pomoć je potražila onda kada je jasno osetila da joj je i preko potrebna, a i dan-danas pije izvesnu terapiju, kako ne bi upadala u ponore.

- Šmizla i Moka Slavnić su govorili da sam alkoholičarka, narkomanka, tabletomanka, ali ja imam negativne rezultate na sve vrste narkotika, alkohola i antidepresiva - istakla je Kačavenda, pa potom rekla:

„Život me je tada razneo!"

Milena Kačavenda, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ana je protiv mene iskoristila jednu fotografiju iz vremena kad je mene život razneo, 27 godina živiš neki život i neko ti izvuče tepih ispod nogu, ti se prospeš. Jedno jutro se probudiš i nema više nikoga i ničega, zidao si i gradio ništa, boriš se sa porazima. Pokušavala sam da to sama rešim, ali kad god zaspim, budila sam se u 4.15 (sati). Konačno sam otišla na kliniku koja se bavi psihostabilizacijom - objašnjavala je Milena i tu se svakako nije i zaustavljala.

- Moja dijagnoza je bila hipobulimija i insomnija. Hranu nisam mogla da smislim, bila sam 20 kilograma mršavija. Uradili su mi psihoanalizu i prošla sam psihostabilizaciju od sedam dana. Nemam šta da krijem. Ovo će biti dobra lekcija mnogim ženama koje će proći kroz razvode i neke teške životne faze. Ja sam suštinski jedna jaka žena, ali ne možeš u 35. i 47. godini da budeš isto jaka. I danas za sebe mislim da sam ozbiljna, čvrsta žena, jer treba proći kroz sve ze faze i zahvalna sam sebi što sam imala m*da da dođem i to kažem javno. Ja to nigde nisam krila. I ti uzimaš moj selfi gde ja imam na glavi jedan rajf sa tri gaze koje su vlažne da bi se uspostavio električni kontakt sa mozgom?! - pričala je dalje aktuelna zadrugarka, te dodala kako taj aparat u stvari samo stimuliše mozak na prozivodnju serotonina, hormona sreće.

- Pod stalnim stresom mi gubimo taj hormon iz organizma i kad se isprazne dve ampule, o tome neću sad da davim narod, mozak mora da se stimuliše na razne načine. Pila sam antidepresive mesec i po dana doveli su me u psihostabilno stanje i danas koristim samo jedan lek koji nije antidepresiv nego psihostabilizator, da ne bih imala dramatične oscilacije u ponašanju - zaključila je, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", uz rečenicu da Anu Zvezdan Slavnić nije džaba zvao tabletomankom jer, navodno, pije lekove na svoj ruku.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike