Kačavendin bivši jedan je od preživelih iz „Vidimo se u čitulji"! Evo kako izgleda, pa i što su se razveli (FOTO)

19.09.2023

09:55

0

Autor: M. G.

Krah braka izuzetno joj je teško pao

Kačavendin bivši jedan je od preživelih iz „Vidimo se u čitulji"! Evo kako izgleda, pa i što su se razveli (FOTO)
Milena Kačavenda - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda je još mesecima pre odlaska u „Elitu" govorila o svom nekadašnjem suprugu, od kog joj je rastanak strašno teško pao. U pitanju je Srđan Kačavenda - jedan od preživelih iz „Vidimo se u čitulji", prenose mediji, a takođe i jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana pored kog je ona živela kao kraljica, te s njim i osnovala porodicu.

Kada su se rastali teško je to podnela, posebno sama sa decom.

- Supruga sam upoznala devedestih godina. Bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog, ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla - pričala je ona, pa otkrila da li je kao što je njena bivša kuma Ana Ćurčić pretrpela kakav vid nasilja.

- Iako sam živela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživela nasilje. Nikada. Moj suprug je bio protivnik (toga) i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpeo nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim - istakla je bila, prenosi „Kurir", a potom se dotakla i toga da li i sada, posle svega, veruje u ljubav.

„Teško je naći nekog i biti srećan s njim..."

 

 

- Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočaranje kada je prekinut, jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada vam neko „sruši sneška", pitate se gde sam bio, šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa decom. Međutim prošlo je vreme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li verujem u ljubav, da, ja verujem u ljubav, verujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno verujem u ljubav. Primer sam živi toga, da je moguće - zaključila je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike