Isplivali šok dokazi o vereniku Stanije Dobrojević! Bio sa starletom i Aneli u isto vreme: Svađali se oko alimentacije za ćerku

04.09.2023

11:57

0

Autor: B. D.

Na fan stranici koja podržava Ahmićevu postoje njihove prepiske

Isplivali šok dokazi o vereniku Stanije Dobrojević! Bio sa starletom i Aneli u isto vreme: Svađali se oko alimentacije za ćerku
Stanija Dobrojević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Od prvog trenutka kako je kročila u Šimanovce, piše se o Aneli Ahmić, koju je muž Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević

Ko govori istinu?

Na fan Instagram stranici koja podržava Aneli, svakog trenutka isplivavaju novi detalji njihovog odnosa. Asmin je najpre negirao da je bio oženjen sa Aneli, te da se nisu viđali, ali postoji prepiska i fotografije koje govore suprotno. 

Instagram printscreen/aneli_hancy
Demant Asmin Durdžića da je bio oženjen sa Aneli

- Nikada nisam bio oženjen sa Aneli Ahmić. 2022 godine, šestog meseca mi smo prekinuli. Stanija nema veze sa njom, niti je znala da postoji Aneli u mom životu, bilo me je sramota da kažem. 50.000 evra nudim javno ako Aneli Ahmić sve na poligrafu ponovi što je pričala. Uskoro šaljem ja dokaze i istinu o ženi koja je došla da vara narod na televiziji - pisalo je u objavi na Instagram profilu koji je podrška Aneli.

Osim toga Aneli i Asmin imaju ćerku, a na njenom profilu pojavile su se sada prepiske koje pokazuju da su se svađali oko novca za alimentaciju ćerke.

- Nemoj više da me pitaš za neke pare, imaš 15. svojih 2000, za ostalo me molim te nemoj pitati nikad ništa - pisalo je u jednoj od poruka. 

Osim toga, postoje i snimci koji dokazuju da su se Aneli i Asmin viđali i bili u kontaktu i ove godine, bez obzira na to što Durdžić tvrdi suprotno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike