Oglasio se verenik Stanije Dobrojević nakon vesti da je lažni milioner: Kakvo nevaspitanje

03.09.2023

20:07

1

Autor: B. D.

Asmin nije krio koliko je bio besan

Oglasio se verenik Stanije Dobrojević nakon vesti da je lažni milioner: Kakvo nevaspitanje
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Učesnica „Elite” Aneli Ahmić je prilikom ulaska u rijaliti otkrila šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je navela, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, a sada se po prvi put oglasio „lažni milioner”.

Asmin je po svemu sudeći, ljut zbog informacija o njegovim malverzacijama, te se snimio na Instagramu i ponašao se krajnje nekulturno - sve vreme pokazivao srednji prst.

Instagram printscreen/aneli_hancy
Verenik Stanije Dobrojević

Podsetimo, Aneli je u svojoj izjavi istakla, da se njen bivši partner sve vreme predstavlja kao milioner, a članovi njegove porodice žive kao podstanari. 

Osim toga, navela je da u izveštaju austrijske finansijske inspekcije stoji da je Asmin oštetio firmu za 40.000 evra, te da se neosnovano obogatio. 

Povodom novnastale situacije oglasila se i Stanija, tvrdeći da je u pitanju prevara, te da neće dozvoliti da joj bilo ko naruši čast i ugled. 

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - priča Stanija i dodaje:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa „Zadruge” i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike