Stanija Dobrojević odgovorila učesnici „Elite”: Neću da mi kalja čast i obraz

03.09.2023

19:13

0

Autor: B. D.

Starleta ističe da je u pitanju prevara

Stanija Dobrojević odgovorila učesnici „Elite”: Neću da mi kalja čast i obraz
Stanija Dobrojević - Copyright Instagram screenshot / stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević uživa u srećnoj vezi sa milionerom Asminom Durdžićem, za kog učesnica „Elite” Aneli Ahmić tvrdi da je oženjen i da sa njom ima dete

Kako je ova vest napravila pravi haos na društvenim mrežama, Dobrojevićeva je rešila da se oglasi povodom novonastale situacije i stavi tačku na celu priču. 

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Verenički prsten Stanije Dobrojević

Kako ona tvrdi, u pitanju je prevara i navodi da njen dečko nikada nije bio oženjen.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - priča Stanija i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Stanija Dobrojević

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa „Zadruge” i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan.

Podsetimo, Anela je istakla da je pomenuti biznismen ostavio nju i njenu ćerku zbog Stanije

- Suprug me je prevario sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio kada sam ja otišla u Dubrovnik. Oko 26. je on meni rekao da dođem po svoje stvari. Do tada smo živeli, on se predstavlja kao milioner, ali nije ništa od toga. Brat, sestra, majka, svi su podstanari. Prvi odnos ja sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. On mi govori da se zaljubio i da ide u Ameriku.

- Spavala sam na pumpi sa jorganom. Pakao sam prošla. Oni su trenutno u Crnoj Gori, u hotelu gde je išao sa mnom i ćerkicom. On je lažni milioner. U austrijskim medijima pišu da je prevarant i da ga gone za razne prevare. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike