Fotografija sa venčanja Aneli i Stanijinog verenika: Dobrojevićeva o ovome nije ništa znala

03.09.2023

20:42

0

Autor: B. D.

Starleta je tvrdila da on nije oženjen

Fotografija sa venčanja Aneli i Stanijinog verenika: Dobrojevićeva o ovome nije ništa znala
Aneli Ahmić - Copyright Printcreen/ PINK

Učesnica „Elite” Aneli Ahmić je prilikom ulaska u rijaliti otkrila da ju je muž Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, te da je ostavio nju i ćerku zbog starlete.

Povodom njene izjave oglasila se i Dobrojevićeva, ističući da ona nije rasturila ničiji brak, te da njen verenik nije oženjen, a sada je na Instagramu isplivala fotografija sa venčanja Aneli i Asmina.

Instagram printscreen/aneli_hancy
Fotografija sa venčanja Aneli i Asmina

 

Po svemu sudeći, Stanija nije baš upućena u turbulentan emotivni život svog verenika, a sada se postavlja pitanje da li će ovo uticati na njihov odnos. 

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - priča Stanija i dodaje:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa „Zadruge” i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - kazala je Stanija o svom vereniku nakon Aneline izjave o preljubi. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike