Novi detalji veze Stanije i lažnog milionera: Vodi je na skupocena mesta, a kupuje fejk stvari

03.09.2023

15:55

0

Autor: B. D.

Kako izvor navodi, nosi kopije originala

Novi detalji veze Stanije i lažnog milionera: Vodi je na skupocena mesta, a kupuje fejk stvari
Stanija Dobrojević - Copyright Instagram printscreen/stanijadobrojevic

U „Elitu” je sinoć ušla tiktokerka Aneli Ahmić koju ju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević sa kojom trenutno uživa na crnogorskom primorju. Kako je Aneli ispričala on nije milioner kakvim se predstavlja, kupuje „fejk” stvari, te da u austrijskim medijima piše da je on prevarant. 

Iako Dobrojevićeva svog milionera čuva kao zmija noge na nekim od storija koje je ona objavljivala se nazire da je u pitanju mišićavi muškarac sa tetovažama. 

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Kako domaći mediji navode, u pitanju je Asmin Durdžić, lažni milioner, koji nosi fejk garderobu. Tako je naočare marke „Luj Viton” sa kojima se Dobrojevićeva fotografisala misleći da su original, om platio 10 evra u Istanbulu. 

- Asmin je naočare „Luj Viton” u Istanbulu kupio za 10 evra, a na kraju se sa istim modelom fotografisala Stanija za svoj Instagram, misleći da su original - priča dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Ahmićeva sa pomenutim muškarcem ima ćerku, a dobro je upućena u svaki korak svog bivšeg, te tako zna da sa Dobrojevićevom boravi u Crnoj Gori u istom rizort gde je vodio i nju. 

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Bila sam vrlo hrabra, nije on ni "m" od milionera. On je mene ostavio kada sam ja otišla u Dubrovnik. Oko 26. je on meni rekao da dođem po svoje stvari. Do tada smo živeli, on se predstavlja kao milioner, ali nije ništa od toga. Brat, sestra, majka, svi su podstanari. Prvi odnos, ja sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. On mi govori da se zaljubio i da ide u Ameriku - kazala je Ameli i dodala: 

- Spavala sam na pumpi sa jorganom. Pakao sam prošla. Oni su trenutno u Crnoj Gori, u hotelu gde je išao sa mnom i ćerkicom. On je lažni milioner. On je prevarant, u austrijskim medijima je prevarant i piše da ga gone za razne prevare. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike