Otkriveno gde su Stanija i njen verenik: Posle izjave učesnice „Elite” o preljubi, sve se saznalo (FOTO)

03.09.2023

00:15

0

Autor: B. D.

Odseli su u istom rizortu gde je milioner vodio i Aneli

Otkriveno gde su Stanija i njen verenik: Posle izjave učesnice „Elite” o preljubi, sve se saznalo (FOTO)
Stanija Dobrojević - Copyright Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Aneli Ahmić, učesnica „Elite” je večeras prilikom ulaska u rijaliti otkrila da ju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević koju je nedavno verio. Sa milionerom, Aneli ima ćerku, a kako kaže, on za nju nije biznismen, te je otkrila i da se austrijskim medijima piše o njemu kao o prevarantu. 

Dok u „Eliti” sve bruje zbog Stanije Dobrojević i njenog verenika, ona je na Instagramu objavila fotografije pokazavši gde se nalazi. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ameli Ahmić

Da je dobro upućena u korake svog bivšeg i njegove trenutne verenice, govori i to što je izjavila da su njih dvoje trenutno u Crnoj Gori u istom rizortu gde su i oni bili, a Stanijine najvnovije objave na Instagramu o tome i svedoče. 

- Suprug me je prevario sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio kada sam ja otišla u Dubrovnik. Oko 26. (juna) je on meni rekao da dsođem po svoje stvari. Do tada smo živeli, on se predstavlja kao milioner, ali nije ništa od ota. Brat, sestra, majka, svi su podstanari. Prvi odnos ja sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. On mi govori da se zaljubio i da ide u Ameriku - kazala je Aneli i dodala:

- Spavala sam na pumpi sa jorganom. Pakao sam prošla. Oni su trenutno u Crnoj Gori, u hotelu gde je išao sa mnom i ćerkicom. On je lažni milioner. On je prevarant, u austrijskim medijima je prevarant i da ga gone za razne prevare. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike