Nju je Taki dovezao u karantin pred „Elitu"! Okuplja se nova rijaliti ekipa: Svi spremni za šou kao zapete puške

01.09.2023

13:35

0

Autor: M. G.

Za to vreme, Marinkovićeva naslednica - započela je proces oporavka posle operacije zadnjice

Nju je Taki dovezao u karantin pred „Elitu"! Okuplja se nova rijaliti ekipa: Svi spremni za šou kao zapete puške
Teodora Delić i Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radomir Marinković Taki viđen je danas kako dovozi buduću zadrugarku, atraktivnu Teodoru Deliću u karantin, gde će ona boraviti dok ne startuje „Elita". Za to vreme, njegova mezimica, koja se i te kako proslavila u ovom televizijskom formatu, oporavlja se posle operacije zadnjice.

Teodora Delić i Radomir Marinković Taki, ATAImages/Antonio Ahel
 

Maja je, podsetimo, ugradila 500 kubika silikona. Već je zadovoljna zahvatom i dobro se oseća.

S druge strane, među igračima koji danas izvode poslednje pripreme pred novu rijaliti sezonu, našao se i Nikola Lakić, nekadašnja zvezda „Parova".

 

Nikola Lakić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Spreman sam kao zapeta puška. Bila je velika pauza. Usledio je poziv produkcije, koji nisam mogao da odbijem. Radujem se novom projektu „Elite". Ulazim da se igram, družim i da pomognem novim rijaliti učesnicima da postanu zvezde. Biću žestok komentator i ima da pogađam u centar - kazao je on za jedne medije, pa nastavio o tome hoće li prevariti suprugu Aleksandru Tasić Coku ukoliko ga obuzmu emocije u rijaliti kući u Šimanovcima:

„Nema šta da se sklanjam od devojaka!"

Nikola Lakić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sin će mi nedostajati. Teško je prošao rastanak. Ulazim kao zauzet. Svašta možete da očekujete, neću ništa da pričam unapred, ali ako neko bude zaokupirao pažnju nego moja Aleksandra za ovih pet godina, onda svaka čast. Ići ću tamo. Okolnosti su drugačije. Nema to veze sa zatvorenim prostorom. Ili znaš da li ti se neko dopada ili ne dopada. Nema šta da se sklanjam od devojaka - naglasio je on.

Pored njih dvoje, inače, na istom mestu viđeni su Uroš Stranušić, koji je „bacio oko" na Lepog Miću, Damir Radanov, prijatelj Zvezdana Slavnića, Danijel Dujković, Tamara Božović, Jovana Bijelović, Sara Šljivar, Manuel Marušić, Vanja Živić, Irina 2 Hot, Uroš Stanić, te Slobodan Josipović.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike