Šta je sad sa Milijanom iz „Parova"? Volela je 53 godine starijeg Milojka, onda zavela i poznatog pevača, pa se u potpunosti povukla (FOTO)

28.06.2023

14:25

0

Autor: M. G.

Ostvarila joj se velika želja

Šta je sad sa Milijanom iz „Parova"? Volela je 53 godine starijeg Milojka, onda zavela i poznatog pevača, pa se u potpunosti povukla (FOTO)
Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Copyright ATAImages/M. M.

Nekadašnja ukućanka vile „Parova", Milijana Bogdanović, stekla je ogromnu slavu tokom učešća u ovom formatu. Publika je tada, naime, bila u prilici da svakodnevno prati odnos ove, danas dvadesetšestogodišnjakinje, sa 53 godine starijim Milojkom Božićem za kog se u jednom trenutku bila i udala.

Takođe, preljube s njene strane „držale" su svu pažnju javnosti - s Nemanjom Stamatovićem, oženjenim Aleksandrom Požgajem, sve u okviru rijalitija, naočigled svih.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, ATAImages/M. M.
 

Protekle godine, međutim, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju s novim izabranikom. Držali su se za ruke i uživali u jednom kafiću, prenosili su mediji. Nedavno, pisalo se kako je njen novi dečko 23 godine stariji od nje, kao i da je postala kondukterka u Užicu, što joj je bila velika želja. Iz javnosti se vremenom u potpunosti povukla, ali se nije mnogo promenila i narodu je i te kako prepoznatljiva.  

„Običan život mi je sve!"

- Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila - kazala je skoro za jedne medije, pa se osvrnula i na svoj ljubavni život.

 

 

 

 

- Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene.

Inače, ovu devojku iz Pilatovića mnogi dobro znaju i po emotivnoj priči koja se odvila između nje i Ivana Gavrilovića u poslednjoj sezoni „Parova". Pošto su se vrata vile u Zemunu za njima zatvorila, pak, veza im nije još mnogo trajala.

- Ivan i ja više nismo zajedno. Želim mu sve najbolje u životu. Ne bih ništa više komenatarisala na tu temu - naglasila je kratko bila ona, prenosio je „Alo".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike