Požgaj ulazi u „Elitu”! Žena mu otišla u Kinu, nisu se pozdravili

31.08.2023

16:16

0

Autor: B. D.

Rijaliti igrač nastavlja tradiciju

Požgaj ulazi u „Elitu”! Žena mu otišla u Kinu, nisu se pozdravili
Aleksandar Požgaj - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandar Požgaj, poznati rijaliti igrač, odlučio je da bude deo nove sezone rijaliti programa „Elita”. On je prošle godine bio u „Zadruzi”, a sada se ponovo vraća na imanje u Šimanovcima. On nije krio da je dobio dobro ponudu od Pinka, koju takoreći nije mogao da odbije.

-  Vraćam se u rijaliti. Dobio sam dobru ponudu od televizije "Pink", a da bih svoj san ostvario, potrebno je da provedem deset meseci u rijalitiju, kako bih skupio novac - kazao je on, otkrivši zbog čega je pristao na ulazak u rijaliti progam. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Požgaj

- Napolju je kriza. Bolje mi je da uđem u rijaliti, zaradim neki novac, izađem napolje kao čovek i živim svoj san. Nema šanse da ću prevariti suprugu. Imali smo nedavno divno crkveno venčanje. Supruga je trenutno u Kini, nećemo se pozdraviti i žao mi je zbog toga. Obavili smo dublji razgovor, sve sam joj objasnio. Zamolio sam je da ne gleda rijaliti.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Požgaj

Kako je istakao, kao oženjen muškarac, biće veran svojoj supruzi.

- Ulazim da budem ono što jesam. Volim da se igram, i šta je dobra stvar, preteram sa igrom kada popijem alkohola. Međutim, tamo ga nema i neće biti haosa - kazao je on.

Podsetimo, poznat je veliki deo imena onih koji ulaze u „Elitu”, a među njima su: Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Osman i Kristina Karić, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Ramiz Gusinac i drugi. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike