Sudili joj kao narko-bosu, provela je tri godine u zatvoru, a sada ulazi u „Elitu”

23.08.2023

20:43

0

Autor: B. D.

Pre nekoliko meseci je puštena na slobodu

Sudili joj kao narko-bosu, provela je tri godine u zatvoru, a sada ulazi u „Elitu”
Starleta Teodora Radojičić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Starleta Teodora Radojičić provela je tri godine u zatvoru Beču kao glavni narko-bos, a sada ulazi u „Elitu”. Naime, ona je dobila zatvorsku kaznu zbog posedovanja velike količine droge u trajanju od četiri godine, ali zbog dobrog vladanja, iza rešetaka je provela tri i nedavno je puštena na slobodu.

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, mene su najstrože osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi ubačajem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos, advokatima su sudije rekle da sam ja mala šefica - ispričala je ona i dodala:

Instagram printscreen/balzak_teodora
Teodora Radojičić

- Osuđena sam na četiri godine, tri sam odležala. Nikada nisam stigla do ženskog zatvora, boravila sam u istrazi, bila sam zaključana 24 sata. Posle toga sam počela da radim u zatvoru - ispričala je ranije Teodora u svojoj ispovesti. 

Pred ulazak u „Elitu” je otkrila da spekulacije da je u vezi sa Zvezdanom Slavnićem nisu istinite, te da ima osobu koja će joj nedostajati. 

- „Zadruga” je nešto u čemu bih volela da se oprobam. Ipak, nerado ulazim jer napolju imam jednu mušku osobu koja će mnogo da mi fali. Kad su u pitanju priče da sam sa Zvezdanom Slavnićem u vezi, to nije istina. Mi se znamo iz kraja preko zajedničkih prijatelja, poštujemo se i na tome ostaje. Znam šta je radio, kako je varao Anu pred kamerama, on za to sam mora da odgovara. Nije na meni da sudim. Treniraću bar dva puta dnevno unutra, a ako me neko iznervira, videće jednu zanimljivu stranu moje ličnosti - kazala je Teodora za Republiku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike