Maja Marinković ugradila 500 kubika silikona u zadnjicu, pa pokazala kako izgleda nakon operacije (FOTO)

31.08.2023

21:26

1

Autor: B. D.

Bivša zadrugarka je uložila hiljade evra u svoj izgled

Maja Marinković ugradila 500 kubika silikona u zadnjicu, pa pokazala kako izgleda nakon operacije (FOTO)
Maja Marinković - Copyright Instagram printscreen/majamarijanaofficial/ATAImages

Starleta Maja Marinković do sada je uložila nekoliko hiljada evra u svoj izgled, ali tu se ne zaustavlja. Ona je odlučila da silikone stavi i u zadnjicu, a posle operacije se obratila pratiocima na Instagramu. 

Naime, čim se probudila iz anestezije Marinkovićeva se snimala za obožavaoce i tom prilikom pokazala kako izgleda nakon što je u zadnjicu ugradila 500 kubika silikona

- Ćao drugari, želim da vas pozdravim puno. Sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima koji brinu za mene. Osećam se odlično, rezultati su fantastični, videće već. Hvala puno na lepim rečima i što brinete o vašoj mezimici - rekla je Maja u obraćanju na Instagramu, a potom pokazala kako izgleda njena „nova zadnjica” u koju je kako kaže uložila preko 4.000 evra: 

- Platila sam silikone u zadnjicu 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate - toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz „Zadruge” - kazala je Maja za domaće medije. 

Mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Ovo je samo jedna od intervencija u nizu, a pre ove je radila grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve.

Inače, Majine estetske korekcije je većinom finansirao njen otac Radomir Marinković Taki, koji i te kako podržava ćerku u onome što radi. 

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki u jednom od svojih intervjua. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike