Maja posle raskida od Bilala neće kročiti u Sarajevo! Taki šokirao izjavom o ćerki: Muškarci su joj samo igračke!

03.08.2023

12:05

0

Autor: N. M.

Ona se boji i pomirenja

Maja posle raskida od Bilala neće kročiti u Sarajevo! Taki šokirao izjavom o ćerki: Muškarci su joj samo igračke!
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Marinković je zbog čitave drame sa Bilalom Brajlovićem odlučila da do daljeg ne kroči u Sarajevo.

Razlog tome je što bi je sve tamo podsećalo na bivšeg dečka posle žestokih svađa, a dobro obavešten izvor navodi da se ona čak boji i da ne poklekne pred njim. 

- Maja više ne želi da se vraća za Sarajevo, jer je sve podseća na Bilala Brajlovića. Ne želi da dovede sebe u situaciju da se ponovo pomiri sa njim. Problem je i to što je ostala u lošim odnosima sa njegovom porodicom nakon raskida i jednostavno ne želi da bude u strahu da će se ponovo posvađati ili da će joj se nešto loše dogoditi, ako ode u Sarajevo - govori izvor, pa dalje navodi da Maja ima emotivne probleme.

ATAImages/ M.M.
Maja Marinković

- Najveći problem kod Marinkovićeve je to što sa svakim svojim bivšim partnerom ostane u lošim odnosima. Posvađa se, napravi skandal i scene, a onda samo nestane. Ostavi muškarca bez pozdrava i više se nikada ne javi na telefon. Maja nije loša osoba, ali nema razvijenu emotivnu svest kod sebe. U spoljnom životu previše zamišlja da je u rijalitiju, što joj nikako ne treba. Treba da se prilagodi realnom životu i da svoje emocije podredi nekome ko je zaista voli. Bilal je imao želju da sa njom ostane dugo, ali je sve pošlo po zlu - kaže izvor za Super TV, dodajući da joj je ovaj put veoma smetala ljubomora.

Branio joj provokativnu garderobu

- Maju je gušilo to što je Bilal bio previše ljubomoran i posesivan. Svaki put kada bi ona obukla nešto provokativnije, Brajlović bi joj pravio probleme. Nekoliko puta joj nije dao da izađe iz stana, jer je smatrao da je obukla previše kratku suknju, koja u tom trenutku, po njegovom mišljenju, nije bila za javnost. Maji je to smetalo i problem je na kraju eskalirao raskidom između njih dvoje - zaključuje sagovornik upućen u čitavu situaciju nekadašnjih partnera.

Taki želi da mu je ćerka srećna

Starletin otac, Radomir Marinković Taki, poručuje da mu je u životu najbitnije da je njegova ćerka srećna.

ATAImages/Antonio Ahel
Maja i Taki Marinković

- Meni je najbitnije da mene moje dete sluša i da je srećna. Maja je kraljica rijalitija i ona toga mora biti svesna. Moju će podršku imati, a kojeg god muškarca ona za sebe izabere, ja ću je podržati. Ne mogu da dajem bilo kakav sud, ko je dobar za nju, a ko nije. Siguran sam da će Maja jednog dana pronaći onog pravog. Ali svi ti bivši Majini muškarci su bili samo njene igračke sa kojima se ona igrala rijlitija, dok je bila u “Zadruzi“. Znam da će na kraju pronaći pravog - poručuje Taki .

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike