Maja i Bilal progovorili o zajedničkom životu u Sarajevu, svadbi i porodici: Već nas vidim kao muža i ženu!

29.06.2023

12:05

0

Autor: M. G.

Otkako su izašli iz „Zadruge 6" ni na minut se nisu razdvojili

Maja i Bilal progovorili o zajedničkom životu u Sarajevu, svadbi i porodici: Već nas vidim kao muža i ženu!
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. P.

Maja Marinković i Bilal Brajlović po izlasku iz „Zadruge" obnovili su ljubav i maksimalno uživaju jedno s drugim. Bivša zadrugarka je, međutim, toliko ljubomorna da ni na sat ne želi da se odvoji od svog izabranika pa je insistirala da iznajme stan u Sarajevu, ne bi li stalno bili jedno s drugim. Njemu nije baš pravo što mu ona „ne da da diše", ali pristaje na sve - jer je mnogo voli.

„Ljuti se na mene bez razloga..."

 

 

- Maja ne želi da se odvoji od mene, nedavno je insistirala da sa njom dođem na snimanje emisije, kako bi bila sa mnom u pauzi. Želeo sam da ostanem kod kuće i gledam filmove, ali nije htela ni da čuje za to. Strašno je ljubomorna. Naljuti se na mene bez razloga, a zna da je volim i da sam iskren prema njoj. Ponekad se ponaša glupo, a zapravo je veoma pametna - rekao je Bilal, piše „Informer", a Maja se onda nadovezala rečima:

- Otkako se završila „Zadruga", nismo se odvojili ni na minut. Mnogo nam je lepo. Sada živimo zajedno, iznajmili smo stan u Sarajevu. Presrećna sam što sam se preselila kod njega. U Beograd jedino dolazim kada imam poslovne obaveze. Sviđa mi se Sarajevo, ljudi su divni. Sve je u najboljem redu. Ne sećam se kad sam bila srećnija.

Brajlović Maju vidi kao ženu svog života, pa se i ne zadržava preterano na njenoj posesivnosti.

„Ona me je promenila!"

- Imam ozbiljne namere prema njoj, već nas vidim kao muža i ženu. Mnogo mi je stalo do Maje, jer je divna devojka. Kraj nje sam se smirio, potpuno me je promenila. Ona je sve što sam oduvek želeo - otvorio je bio dušu on za pomenute medije, da bi se zatim dotakli i pitanja porodice.

Za taj korak, saglasni su - još uvek nisu spremni.

Maja Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Rano je za decu. Naravno da jednog dana želim da budem majka, ali sam mlada, ima vremena za to. Bilal i ja smo još deca, ne ide da deca rađaju decu - nasmejala se Marinkovićeva, pa je onda njen dečko dodao:

- Želimo da uživamo u životu, da putujemo po svetu i posvetimo se jedno drugom, a deca će doći. Ne bežimo od toga, ali za sada hoćemo da se provodimo, jer smo mladi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike