„To ne dozvoljavam!" Ana Ćurčić u suzama izletela iz emisije: Teške teme je dotuke! (FOTO/VIDEO)

01.08.2023

12:15

0

Autor: M. G.

Čim je ustala sa stolice, nastao je muk u studiju

„To ne dozvoljavam!" Ana Ćurčić u suzama izletela iz emisije: Teške teme je dotuke! (FOTO/VIDEO)
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen „Zadruga - Narod pita"

Ana Ćurčić prethodne je noći u jednom trenutku napustila emisiju „Zadruga - Narod pita" u suzama, pošto su se bile potegle izuzetno teške teme. Bivša zadrugarka nije mogla da podnese to što se izvesna gledateljka dotakla teme deteta bez kog je ona ostala. 

Kad je osetila „da ključa", ona je i najavila burnu reakciju, napominjući kako neće dozvoliti da se tako nešto dešava. 

- Žana (Đorđević) stvarno jeste jedna gospođa, to se po držanju vidi, što naravno ne možemo reći za gospođu preko puta (Anu Ćurčić). Zanima me zbog čega sa vašim britkim umom ne dozvoljavate sebi da se usudite da prokomentarišete osobu koja sedi preko puta vas, Anu čini mi se. Prokomentarišite tu celokupnu osvetničku, feminističku priču - počela je gledateljka.

- To osvetničko je baš naglašeno - prokomentarisala je onda Ćurčićeva, ali to je bio samo početak drame.

- Ne libim se ja nikoga da prokomentarišem, samo što je moje mišljenje možda malo drugačije. Izjasnila sam se već da bih uradila sve suprotno od Ane. Svi mi emitujemo energiju i sličan se sličnom raduje, kako emitujemo tako i zračimo. Pitala sam Anu u „Zadruzi" da li bi svojoj mami oprostila nešto neoprostivo za drugu osobu, a ona mi je dala odgovor da naravno bi, jer je to njena majka. Kad nosite to nešto u sebi, jednostavno ne možete da budete srećni i emitujete energiju kad nosite to nešto osvetničko u sebi - objasnila je Žana. 

- Nas zaliva ta priča kako je tu neko nešto, pretnje, mafijašenje, devedesete godine koje su smrdele na benzin, a to je ta žena tu, ona propagira. Vi potpuno korektno govorite sad, ali ja vas konkretno pitam za tu priču, žena ide sa specifičnim tipovima, celu familiju „tetovira" tim imenima - nastavila je gledateljka.

- Baš ste mi zanimljivi gospođo, nešto ste mi poznati. Ja nisam nikakav mafijoza, gospođo - kazala je Ana.

- Žena tog profila o moralu može da priča eventualno na buvljaku - gledateljka joj je odgovorila, pa spomenula njen porođaj u mladosti, te gubitak deteta, zbog čega je nekadašnja zadrugarka rešila da ode. 

Ana Ćurčić napušta emisiju, Printscreen „Zadruga - Narod pita"
 

- Ja ne bih mogla sebi da dozvolim da ostanem trudna sa 19 godina. Ja sam tad studirala i u tom periodu se druge stvari rade. U 19 godina se čovek ne razmnožava, a pogotovo to ne dozvoljavaju roditelji. To govori o raznim problemima - nastavila je žena, koja se u program uključila putem telefonske linije. 

- O kojim problemima? Da devojka koja ima svog prvog momka i želi da se uda za njega? Neću vam dati da me isprovocirate, samo uživajte. Veliki pozdrav - oštra je bila Ana. 

- Ja ne želim s vama da razgovaram. Ona priča o smrtnom slučaju, a malopre je tako cinično prokomentarisala smrt u porodici Ivana Marinkovića - dodala je gospođa.

- Je l' ona ovo priča o mom smrtnom slučaju? Da li ste spomenuli moj smrtni slučaj? - pitala ju je Ana.

- Ja sam rekla ono što sam rekla, a vi vratite klip. Imali ste neke smrtne slučajeve o kojima ste pričali, a onda se niste smejali kao što ste se smejali Ivanu Marinkoviću - nastavila je gledateljka.

- Napustiću emisiju bude li pričala o ovome. To ti odmah kažem sad - najavila je zadrugarka voditelju emisije, koji je pokušao da smiri situaciju, ali bezuspešno. 

- Pričala je o mom detetu koje je umrlo, a to neću da dozvolim - rekla je Ana, pa ustala i otišla, što možete pogledati u videu koji sledi. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike