Ana Ćurčić radi na tome da strpa Zvezdana Slavnića u zatvor: Progovorila o tužbi i podršci Anđeli Đuričić

01.08.2023

09:24

1

Autor: N. M.

Ona je bila potpuno otvorena

Ana Ćurčić radi na tome da strpa Zvezdana Slavnića u zatvor: Progovorila o tužbi i podršci Anđeli Đuričić
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Ana Ćurčić osvrnula se sinoć u emisiji "Narod pita" na situaciju posle "Zadruge" i podršku koju je dala Anđeli Đuričić nakon što je tužila Zvezdana Slavnića.

- Objavljena je vest da si pružila podršku Anđeli i da se sve preokrenulo posle Zadruge. Sad ljudi tumače to na razne načine, šta je po sredi? - pitao je Darko Tanasijević Anu.

- Jedan novinar me je okrenuo i pitao za to, rekao je da je Anđela tužila Zvezdana za nasilje i da sam ja dočekala da moja istina izađe na videlo. Ja sam tad pružila podršku kao žena ženi - rekla je Ana.

Printscreen/TikTok
Zvezdan Slavnić

 

- Da li se obistinilo ono "Bezuslovno mu veruj"? - pitao je voditelj.

O Miljaninim tvrdnjama

- Mislim da jeste. Bila je ona i u Zadruzi svesna da ja nisam lagala - tvrdila je ona, a voditelj je nastavio:

- Miljana Kulić je rekla da se čula sa Zvezdanom i da joj je rekao da su Anđela i on raskinuli kad je razgovarala sa roditeljima u Crnoj Gori i kako Miljana kaže, dala mu je predlog da ostanu u tajnoj vezi da njena porodica to ne bi znala, i on je odbio, pa je nakon toga donela odluku da ga tuži - rekao je voditelj.

- Mislim da su razlozi dublji, ali stvarno ne znam. To mi deluje kao njena osveta. Oni su mnogo slični i ne mogu da opstanu, to kad sam rekla prepisivali su mojim čuvenim emocijama. Mislim da je gorda, narcis, samouverena, ne preza od mnogih stvari, nema grižu savest i vrlo su slični - rekla je Ana.

Želi ga u zatvoru

Ćurčićeva proznaje da Slavnića želi da vidi u zatvoru.

- Radim na tome da Zvezdana smestim u zatvor. Mislim da je dobro što sam sve što mi se dešavalo iznela u rijalitiju, nije mi bila namera ali jedino rešenje da se spasim - kaže ona i ističe da je Anđeli pružila podršku zato što je žena.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

- Anđeli sam pružila podršku kao žena ženi. Bila je svesna još u rijalitiju da ja nisam ništa lagala, ali joj to nije odgovaralo. Znala je da me je tukao, da me je maltretirao ali nije htela da kaže, radila je sve protiv mene. Ponašla se bezobrazno, drsko kao da je ona prevarena, a ne ja. Ona je doživela posle tri i po meseca isto. Ne znam šta se između njih dogodilo, ali pošto ga poznajem znam da joj je sigurno nešto uradio napolju. Mislim da se Anđela sada sveti Zvezdanu za ponašanje u rijalitiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike