Ana Ćurčić bez pardona podržala Anđelu Đuričić: Znala sam šta je čeka, pa godinama sam bila na njenom mestu!

27.07.2023

18:02

0

Autor: M. G.

Njoj je drago što se bivša zadrugarka rešila na ovakav potez, jer smatra da se nasilju tako i staje na put

Ana Ćurčić bez pardona podržala Anđelu Đuričić: Znala sam šta je čeka, pa godinama sam bila na njenom mestu!
Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Malo pošto je Anđela Đuričić podigla tužbu protiv Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić se oglasila pa bez pardona - stala na njenu stranu. Bez obzira na sve što se među njima izdešavalo u „Zadruzi" - žao joj je što joj nije poverovala i ranije, ali i to što se trgla svakako je ogroman korak ka boljem sutra.

„Tako se nasilju i staje na put!"

- U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u „Zadruzi" i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - kazala je Ana, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a ona je onda dodala:

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena obuje.

Anđela Đuričić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Zatim, Ana se osvrnula i na prijavu koja se „kuva" s njene strane.  

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - istakla je, pa zaključila rečima:

- Ja moram još jednom da naglasim da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave.

Zvezdan Slavnić, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike