Nataša Šavija našla novog dečka u jeku skandala: Da mi je neko rekao da ću se zaljubiti u ovoj situaciji...

19.07.2023

10:50

0

Pronašla sreću posle teškog perioda

Nataša Šavija našla novog dečka u jeku skandala: Da mi je neko rekao da ću se zaljubiti u ovoj situaciji...
Nataša Šavija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Brutalno pretučena starleta, Nataša Šavija, pre nekoliko dana podvrgla se još jednoj hirurškoj intervenciji, nakon koje bi njeno oko trebalo da se vrati u normalu, koliko to okolnosti dozvoljavaju.

Ona svoje povrede pokazuje transparentno, iako ne krije da joj trenutni fizički izgled umonogome utiče na mentalno zdravlje. Sada je putem lajva na Instagramu sa pratiocima komunicirala na razne teme, a neke od njih je zanimao Šavijin ljubavni život, koji je pao u drugi plan usled incidenta.

Naime, kako je Nataša otkrila , ona trenutno ima dečka, iako joj na pamet nije palo da će ga naći u ovom teškom momentu.

Printscreen / Informer TV
Nataša Šavija

- Da mi je neko rekao da ću u ovoj situaciji naći dečka ne bih mu verovala - iskrena je bila Nataša.

Podsetimo, Šaviji su teške telesne povrede nanete u noći između 30. aprila i 1. maja, a prvu operaciju imala je neposredno nakon incidenta. Za sve je optužila Stefana Karića, sa kojim je bila u nekoj vrsti emotivne veze. On je 30 dana proveo u pritvoru, a nedavno je Šaviju optužio za korišćenje narkotika.

- Inače poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i na stolu novčanica, nakon čega poštena dama opet šalje istu sliku samo bez tog detalja na stolu. Toliko o tome ko se drogira - napisao je Stefan na Instagram storiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić i Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike