Nataša Šavija ima rođenu sestru: Ona živi mirno i povučeno, a ovako izgleda (FOTO)

15.07.2023

20:50

0

Autor: B. D.

Ona je takođe i udata

Nataša Šavija ima rođenu sestru: Ona živi mirno i povučeno, a ovako izgleda (FOTO)
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija trenutno prolazi kroz veoma mučan period zbog nasilja koje je preživela, a za koje krivično goni Stefana Karića. Malo ko zna da ona ima sestru, koja joj u ovim trenucima pruža veliku podršku, a koju javnost nema priliku često da vidi. 

Naime, jednom prilikom je Šavija pokazala pratiocima na Instagramu kako izgleda njena sestra koja je udata. Nataša je sačuvala fotografiju sa jednog odmora u hajlajtovima na Instagramu gde je boravila sa sestrom i zetom. 

Instagram printscreen/natasa.savija
Sestra Nataše Šavije

Ono što je već na prvu primetno jeste da Šavija i njena sestra i te kako liče, ali za razliku od Nataše, ona je izabrala život u ilegali.

Podsetimo, Šavija je juče imala još jednu operaciju, a u pitanju je rekonstrukcija očnog kapka, uz pomoć koje bi trebalo starleta vremenom da izgleda kao ranije, ali za to je potreban i određeni period oporavka. 

Kako su naveli mediji, lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike