"Vidi se kesica belog" Karić pokušava da opravda nasilje optužbom da se Šavija drogira: Objavio privatnu prepisku (FOTO)

06.07.2023

22:48

1

Ne bira sredstva kako bi je "ocrnio" pred narodom

"Vidi se kesica belog" Karić pokušava da opravda nasilje optužbom da se Šavija drogira: Objavio privatnu prepisku (FOTO)
Nataša Šavija i Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića za nanošenje teških telesnih povreda, zbog kojih joj je unakaženo lice, te je morala da se podvrgne nizu operacija. 

Karić je mesec dana proveo u pritvoru, nakon čega je pušten na slobodu, a sada se oglasio putem Instagrama i podelio privatnu prepisku sa Šavijom, koja je nastala pre incidenta, koji se dogodio u noći između 30. aprila i 1. maja.

Stefan je, naime, obelodanio prepiske iz kojih se navodno može zaključiti da je Nataša konzumirala narkotike, a svi se pitaju kakve to veze ima sa stravičnim batinama i nasiljem koje je pretrpela.

- Poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i novčanica. Nakon čega poštena dama šalje opet istu sliku, samo bez tog detalja. Toliko o tome ko se drogira - napisao je on uz privatne poruke koje je podelio.

Šavija se ne miri sa činjenicom da je Karić na slobodi, dok ona vodi bitku sa posledicama prebijanja.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama! - napisala je Šavija nedavno na svom Instagramu.

Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić i Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike