Isplivao skandalozan snimak Stefana Karića nakon incidenta sa Šavijom: Plače, preti i gnusno vređa sve koji podržavaju Natašu (VIDEO)

07.07.2023

22:27

0

Bivši zadrugar potpuno izgubio kontrolu

Isplivao skandalozan snimak Stefana Karića nakon incidenta sa Šavijom: Plače, preti i gnusno vređa sve koji podržavaju Natašu (VIDEO)
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Skandalozan snimak Stefana Karića koji kruži mrežama zgozio je javnost i izazvao lavinu oprečnih komentara. Naime, na snimku se vidi Karić van kontrole nakon incidenta sa starletom Natašom Šavijom, koju je navodno pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Karić je nakon incidenta uključio lajv na Instagramu, i tom prilikom pretio svima koji su protiv njega u slučaju sa krvničkim prebijanjem starlete.

Stefan je tom prilikom izgovarao najgnusnije reči i uvrede tokom kratkog uključenja, a zbog suza i načina na koji je pričao, mnogi su pomislili i da je bio u alkoholisanom stanju, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta i sami zaključiti.

- J*baću vam mamu krvničku u p*čku smrdljivu. Ja vam sad kažem javno, j*baću vam u koske mamu mrtvu. Svima ću vam j*bati mamu smrdljivu ko god da je protiv mene. J*baću vam mamu, dođite, u Budvi sam, ko god da treba, j*baću vam mamu mrtvu u p*čku. Eto! J*baću vam mamu mrtvu u p*čku - vikao je Karić kroz suze.

Podsetimo, Nataša Šavija je prilikom prebijanja zadobila niz teških telesnih povreda, a levo oko joj je trajno deformisano, zbog čega će pored niza operacija, morati i na plastičnu operaciju kako bi sredila deformitet koji je posledica batina. U više navrata je javno prikazala svoje povrede, a kako je i sama istakla, njen advokat i ona se neće smitiri dok Karić ne bude osuđen.

Printscreen / Informer TV
Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike