Porodila se Zolina bivša devojka! Zadrugar još uvek ne zna da li je on otac

16.07.2023

10:41

0

Autor: B. D.

Ina je dobila devojčicu kojoj je dala ime Kajli

Porodila se Zolina bivša devojka! Zadrugar još uvek ne zna da li je on otac
Lazar Čolić Zola - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša devojka Lazara Čolića Zole, Ina Rajzinger se porodila, a postoje spekulacije da je otac upravo bivši zadrugar. Naime, Ina je dobila devojčicu kojoj je dala ime Kajli, ali o drugim detaljima i ocu svog deteta nije pričala. 

Kako je ranije pričao Čolić, oni su imali nezaštićen seksualni odnos, zbog kojeg su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju.

Ina je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" uradila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije - 8. novembra i oba su bila negativna. Ipak, postoji mogućnost da je test tada pokazali takve rezultate jer je u pitanju bila rana trudnoća.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

Kako je Zola ispričao, ni on sam ne zna da li je dete njegovo, ali ukoliko se ispostavi da jeste, prihvatiće očinsku odgovornost.

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u "Zadruzi". Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi - kazao je ranije Zola za Pink.rs.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ina Rajzinger, Lazar Čolić Zola

Spreman da uradi DNK test

- Ako je test koji smo radili u "Zadruzi" tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje. Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko - zaključio je Zola.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike