Bivša zadrugarka zvanično trudna - Zola postaje otac? Čolić spreman da preuzme odgovornost: Uradiću DNK analizu

14.07.2023

22:50

0

Oglasila se u buduća majka Ina Rajzinger

Bivša zadrugarka zvanično trudna - Zola postaje otac? Čolić spreman da preuzme odgovornost: Uradiću DNK analizu
Ina Rajzinger i Lazar Čolić Zola - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Lazar Čolić Zola oglasio se povodom priča da mu je bivša devojka iz "Zadruge 6", Ina Rajzinger, trudna, te da će se uskoro poroditi i roditi njegovo dete.

Kako priznaje Čolić, oni su imali nezaštićen seksualni odnos, zbog kojeg su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije - 8. novembra i oba su bila negativna. Ipak, postoji mogućnost da je test tada pokazali takve rezultate jer je u pitanju bila rana trudnoća.

- Ja sam taj koji se njoj javio, na osnovu tih nekih priča za trudnoću. Lepo sam joj poslao: "Da li je istina da si trudna jer mi pišu ljudi poruke, ne znam o čemu se radi", ništa mi nije odgovorila, a viđena je u nedelju prošlu - objasnio je Zola.

Spreman je da preuzme odgovornost oko bebe

Kako kaže, on i dalje ne zna da li je Ina trudna, a ukoliko jeste, učiniće sve što se od njega očekuje.

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u "Zadruzi". Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi - kaže Zola za Pink.rs.

Uradiće DNK

- Ako je test koji smo radili u "Zadruzi" tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje. Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko - zaključio je Zola.

ATAImages/Antonio Ahel
Lazar Čolić Zola

Ina i zvanično priznala da je trudna

Inače, Ina je od strane produkcije TV Pink kao bivša učesnica "Zadruge" pozvana na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju.

-  Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Ina poslala članu produkcije televizije "Pink".

U videu u nastavku teksta možete pogledati kako su Ina i Zola radili test na trudnoću tokom boravka u "Zadruzi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike