Čim je čula da je Matora priznala da je bila intimna sa Markom Markovićem, oglasila se Žana: Dosad sam znala samo da su se ljubili!

30.06.2023

15:50

0

Autor: M. G.

Sadašnja devojka bivšeg zadrugara otkrila i da li će drugarici ovo oprostiti

Čim je čula da je Matora priznala da je bila intimna sa Markom Markovićem, oglasila se Žana: Dosad sam znala samo da su se ljubili!
Žana Đorđević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, oglasila se čim je saznala za priznanje Jovane Tomić Matore - da je u „Zadruzi" bila intimna sa Markom Markovićem, njenim trenutnim izabranikom. Ona, naime, prilično sumnja u čitavu priču, veruje da se njena drugarica samo šalila... A i da nije, naglašava - oprostiće joj, jer „sa drugaricama sve što je dobro treba deliti".

- Ne verujem baš u tu priču, sigurna sam da se Matora samo šalila. Znam da se sigurno ljubila s njim i sama je rekla da se odlično ljubi - nasmejala se ona, pa dodala:

Jovana Tomić Matora, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sve i da je istina, neka, oprostiću ja Matori sve, jer mi je drugarica.

- Sa drugaricama treba deliti sve što je dobro. Marko je dobar - nastavila je da se smeje Žana u razgovoru s „Telegrafom".

Podsetimo, Matora je nedavno ispričala kako je došlo do odnosa s Markom, pa sve na trenutak ostavila bez reči.

- ...Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki (Đuričić) bio sa Nadeždom (Biljić). Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. (Filip) Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan (Slavnić) da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad, vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. Zvezdan je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo s*ksualno opštili - objasnila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike