Matora i Lepi Mića su rekorderi rijalitija! Ona zaradila više od pola miliona: Za nedelju dana sam potrošila 60 hiljada evra na izlaske

12.04.2024

19:20

0

Autor: M. G.

Njima je ovo postalo zanimanje

Matora i Lepi Mića su rekorderi rijalitija! Ona zaradila više od pola miliona: Za nedelju dana sam potrošila 60 hiljada evra na izlaske
Jovana Tomić Matora, Lepi Mića - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Tomić Matora i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, po pitanju vremena provedenog u rijalitiju - pravi su rekorderi. Matora je pred uvek budnim okom kamere boravila ukupno 68 meseci, dok je pevač izdržao i više - čak 73 meseca.

- Bio sam u deset rijalitija. Ulazio sam zbog zarade, novac me motiviše. Tamo sam radio za mesečnu platu koja nije mala i, sve pare sam davao ženi. Ona shvata da je to moj posao. Meni stvarno nije padao teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u „Zadruzi". Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru - objasnio je bio Mića, pa dodao:

Lepi Mića, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ušao sam prvi put u rijaliti „Farma" 2013. godine i veoma dobro sam se snašao. U startu sam im pokazao zube i postavio ih na svoje mesto. Poslednjih šest godina imanje u Šimanovcima postalo je moja druga kuća - kaže on i naglašava kako mu u rijalitiju ništa nije falilo.

„Ponašali su se prema nama kao prema carevima!"

- U kući smo imali sve, ponašali su se prema nama kao da smo carevi. Za mene je rijaliti vrhunska zabava koja bi nas napolju mnogo koštala.

Sa druge strane, Matora je za svojih ukupno 68 meseci u okviru ovog formata, takođe uspela da „iznese" jedno „omanje bogatstvo". Za nju, sve je počelo u „Parovima" 2015, gde se dve sezone zadržala, pa se onda „preselila" u „Zadrugu", gde bi uvek ostajala „dok se svetla ne isključe".

- Rijaliti je postao moj posao. To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona „Zadruge" zaradila sam više od pola miliona evra i to kad se oduzmu kazne - pohvalila se Tomićeva, prenose dalje pomenuti mediji, a ona je onda otkrila i u šta je ulagala svoju rijaliti zaradu.

Dala stan na kafanu?

- Imam kafić, a jedno vreme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na ribe i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva meseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 evra nedeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 evra sam bacila na izlaske! Ceo jedan stan - ispričala je Jovana, pisao je Informer.

Jovana Tomić Matora, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike