Zola zbog Miljane ponovo u paklu: S Bebicom mu se pojavila i u smeštaju u kom boravi: Bljuvotine koje mi je slala - sve ću ih javno pokazati

30.06.2023

12:40

0

Autor: M. G.

Lazar Čolić objašnjava da zbog bivše devojke nikako nema mira

Zola zbog Miljane ponovo u paklu: S Bebicom mu se pojavila i u smeštaju u kom boravi: Bljuvotine koje mi je slala - sve ću ih javno pokazati
Lazar Čolić Zola - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lazaru Čoliću Zoli nimalo nije lako - zbog bivše devojke Miljane Kulić i njenog novog izabranika, Nenada Macanovića Bebice, koji ga, navodno, uhode. Osim što su se, prema njegovim rečima, pojavili u smeštaju u kom boravi, Kulićeva mu redovno i šalje razne poruke, za koje se zarekao da će obelodaniti ukoliko ne prestane da ga uznemirava.

- Ovo je kao horor film. Otvaram oči, kad imam šta i da vidim, Miljanu i Bebicu. Došli su u smeštaj u kom boravim, ali su ih srećom izbacili jer duguju velike pare odranije. Onda krenem taksijem preko Pančevačkog mosta, a kolima uleće Bebica i gleda me popreko kroz prozor. Znači, pakao. Ništa im nisam uradio da bi me uhodili - uznemiren je bio Zola, piše „Informer", a bivši zadrugar je zatim nastavio o tome kako ne razume šta Miljana hoće od njega, pa ga stavlno i zove.

„Psihički me maltretira!"

- Miljana me non-stop zove i piše mi bljuvotine i gluposti. Psihički me maltretira! Gde god da sam u Beogradu i ona je tu. Ne znam kako ne može da shvati da neću nikad više da budem sa njom. Nisam im ništa uradio da bi se ovako ponašali i svetili mi se. Jasno mi je što me Miljana traži, ali što me on prati?

Miljana Kulić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Neću da imam kontakt sa njom, želim da prestane da mi se javlja. Sve njene poruke čuvam, pa ako ne prestane da me uznemirava, objaviću ih da svi vide - naglasio je Čolić, čija veza sa Slađanom Lazić i te kako pati zbog sosa u kojem se našao.  

- Miljana mi pravi komplikacije u vezi. Naravno da se Slađi ne dopada to što me (Miljana) stalno zove i piše mi. Samo mi pravi probleme. Kako ja devojci da objasnim zašto me bivša juri. Pozvao sam Slađu kod mene u Derventu, videćemo da li će pristati - zaključio je on.

Slađana Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike