„Jovana nije zaljubljena, njoj samo prija pažnja!" MC Aleks, posle veridbe Matore i Anite: Uvek ja glasam za ljubav, ali samo onu iskrenu!

19.06.2023

12:05

0

Autor: M. G.

Tokom pete sezone rijalitija, zadrugarka je bila opčinjena njom

„Jovana nije zaljubljena, njoj samo prija pažnja!" MC Aleks, posle veridbe Matore i Anite: Uvek ja glasam za ljubav, ali samo onu iskrenu!
Sandra Bajić MC Aleks - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora planiraju da kroz mesec dana naprave svadbu. Međutim, malo pošto je Matora zaprosila Anitu i počela da mašta o budućnosti sa njom, oglasila se njena nekadašnja velika ljubav, Sandra Bajić, poznatija kao MC Aleks iz „Zadruge 5".

U razgovoru s domaćim medijima, takođe, ona se dotakla i spekulacija da bi Matora Anitu „lako odjavila" ukoliko bi joj ona samo jedan poziv uputila.

„Ne mogu ovoj ljubavi da aplaudiram..."

- Ja sam izgleda vidovita. Prognozirala sam Jovani udaju. Videla sam na društvenim mrežama da se priča o nekoj udaji, nadam se da su dobro razmislile gde će se ista odvijati, s obzirom da Srbija nema zakon o istopolnim brakovima. Ja glasam i aplaudiram za ljubav uvek, ali za iskrenu, tako da ovoj ne mogu aplaudirati. Ne mislim da se Anita nije vezala za Jovanu, jeste, ali Jovanu ja zaista dobro poznajem i lično moje mišljenje je da se Jovana nije zaljubila, prija joj pažnja na taj način, ali brak se ne može održati samo od jedne vrste pažnje. Ja Jovani najiskrenije želim sve najbolje u životu i da napokon bude srećna. Što se komentara tiče da bi ostavila Anitu kada bi je ja pozvala, pa videćemo, pred nama je vreme. Nemam problem kad bismo se srele da porazgovaramo - izjavila je ona, piše „Pink.rs".

Jovana je na sve ovo brzo odreagovala rečima:

- Hvala joj na lepim željama...

- Jako lepo priča o tuđim emocijama, a o svojim je lagala, baš relevantan sud - istakla je za pomenute medije.  

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike