Filip Car otkrio detalje drame i istinu o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Udružili su se protiv nas

29.06.2023

08:27

0

Autor: M.M.

Ističe da se o njegovoj izabranici plasiraju stravične neistine, sa kojima se nije lako nositi

Filip Car otkrio detalje drame i istinu o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Udružili su se protiv nas
Aleksandra Nikolić i Filip Car - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Juče je u svim medijima odjeknula vest da je kontroverzni rijaliti par, Filip Car i Aleksandra Nikolić, po ko zna koji put stavio tačku na svoju emotivnu romansu.

Spekulacije o raskidu su podgrejali kada su se otpratili i obrisali sve zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram. Samo nekoliko sati kasnije, pobednica "Zadruge 6" ga je ponovo dodala na ovoj društvenoj platformi, međutim, on nije uzvratio.

Ovim povodom, Car se oglasio kako bi otkrio da li su istinite spekulacije o raskidu, kao i šta se tačno dešava između njega i Aleksandre.

M.M./ATAImages
Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Posvađali smo se oko gluposti, oboje smo nervozni čim nismo zajedno preko telefona se posvađamo oko budalaština. Aleksandra je nervozna, dosta joj se stvari stavlja na teret koje nisu naivne, a nisu ni približno istinite kao što mediji pišu i onda je kao tempirana bomba. Svi živi pokušavaju preko nas da skupljaju poene, što po intervjuima, što u emisijama, što po Instagramu i čim nismo zajedno to utiče na naše raspoloženje - počeo je Filip.

- Imam osećaj da su se svi udružili protiv nas, čak i ljudi koji su bili u lošim odnosima sad udruženo rade na tome da nam ugroze raspoloženje i vezu, izgleda da smo im rak rana. Svi osim naših porodica prijatelja i podrške nam ne daju mir, a ne zna se ko od njih više putera ima na glavi! Stvarno je nekad sumorno istrpeti to i ponekad od nervoze se posvađamo - rekao je Car.

Uprkos pričama o raskidu, Car je otkrio da je Aleksandra juče došla kod njega u porodičnu kuću u Crikvenici, kako bi odmorili i rešili sve nesuglasice na miru.

- Malopre je došla kod mene kući, otići ćemo sutra u porodični stan u okolini Crikvenice da budemo sami odmorimo i popričamo o svemu, da jednostavno ne dozvoljavamo da nas više bilo ko dovede u situaciju da se svađamo i kao deca blokiramo, pa pomirimo za sat vremena - zaključio je Car, prenosi Pink.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike