Ovo je kuća Filipa Cara u Crikvenici: Pričalo se da živi u luksuznoj vili, a ovako zapravo izgleda njegov dom (FOTO)

28.06.2023

16:01

0

U prizemlju kuće napravljen je poslovni prostor

Ovo je kuća Filipa Cara u Crikvenici: Pričalo se da živi u luksuznoj vili, a ovako zapravo izgleda njegov dom (FOTO)
Filip Car - Copyright Printscreen/Google Maps/ATA Images

Uprkos dojučerašnjim planovima za budućnost i navodnoj velikoj ljubavi, Filip Car i Aleksandra Nikolić su danas raskinuli. Spekulacije o krahu romanse podgrejali su potezi bivših zadrugara, kada su se otpratili sa Instagrama, a potom i pobrisali sve fotografije na kojima su zajedno.

Car već neko vreme izbegava gostovanja u emisijama "Zadruga - Narod pita", a kako je otkrio, imao je smrtni slučaj u porodici. Poznat je kao neko ko je imao najviše ljubavnih zapleta tokom tri sezone "Zadruge", a od svih devojaka iz rijalitija sa kojima je bio, samo je Aleksandru odveo u svoju rodnu Crikvenicu, gde ju je upoznao sa roditeljima i sestrom.

Filip i Aleksandra su uživali u kući smeštenoj u hrvatskom selu Dramalj, nedaleko od Crikvenice, a iako je već tri godine sveprisutan u medijima, javnost nije imala priliku da vidi gde on živi. U galeriji u nastavku teksta možete pogledati porodičnu kuću Filipa Cara.

U pitanju je kuća na dva sprata koja se nalazi na brdu. U prizemlju se nalazi poslovni prostor, dok je pogled smešten prema Jadranskom moru.

Spekuliše se da je za raskid Filipa i Aleksandre kriv njen bivši dečko, pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, a poznavajući kontroverzni par, nije nemoguće da već sutra obnove romansu.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike