Filip Car se obratio direktno Dejanu Dragojeviću i besno zapretio: Ako ja počnem da pričam o verenicama...

23.06.2023

18:58

0

Nije mu ostao dužan

Filip Car se obratio direktno Dejanu Dragojeviću i besno zapretio: Ako ja počnem da pričam o verenicama...
Filip Car i Dejan Dragojević - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, nakon razvoda od Dalile Dragojević i raskida sa Aleksandrom Nikolić, našao je novu devojku, a danas su odjeknule spekulacije o njihovoj veribi.

Dejan se oglasio o veridbi sa Jovanom, a iz njegovog izlaganja bi se moglo naslutiti da je ovim indirektno želeo da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

- Kad budem verio Jovanu, to će se znati, a i zabeležiti kod mene na Jutjub kanalu, i molim babe da mi pošalju prsten - poručio je Dragojević.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Filip Car se potom oglasio kako bi odgovorio svima koji udaraju na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić. On se obratio i direktno Dejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

- Lako za njihove fanove koji su opsednuti Aleks i sa mnom, pa našom podškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen - počeo je Car, pa dodao:

- Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pričam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, nek puste nas - izjavio je Car, prenosi Pink.rs.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike